reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Rany ale mała wariuje mi w brzuszku 😂 obudzila sie chyba bo jem sniadanie 😅 czuje ją najmocniej od kiedy poczulam pierwszy raz. Wiadomo nie są to nie wiadomo jakie kopniaki czy doznania 😂ale niesamowite to jest. Nie wiem czy tylko mnie tak to ekscytuje ale no szok jakie to niesamowite uczucie😂 wlasnie i dzis wkraczamy w 16 tydzien 🥰 co za wspaniale rozpoczecie dnia...nie wiem ale ja az lzy w oczach mam 😂😂😂
Ja tak mialam wczoraj pod prysznicem az wolalam męża. Bo nie moglam sie umyc ze śmiechu :D taki twardy brzuch z jednej strony i kopniaki :D ale on jeszcze nie czuł nic przez brzuch :(
Poki co nie mam jeszcze tak codziennie :)

reklama
My w środę chcemy wyjechac na kilka dni nad jeziorko i muszę do tego czasu kupić sobie jakiś strój kąpielowy. Wcale mnie to nie cieszy, że muszę latać po sklepach. Nie lubię kupować strojów kapielowych. Do tego chcialabym, żeby nie kosztował milionów monet bo to tylko na ten jeden sezon.
To zerknij w sinsay albo moze jakies reserved, House . Ja kupilam w zeszłym roku chyba za 60 zl na wyjazd i oddzielnie gora oddzielnie dol, wiec to akurat było fajne :)

@Piernik98 ty po jedzeniu masz kołatanie ❤️a ja jak zjem cokolwiek to mi odcina prąd , normalnie śpiączka , póki mam pusty żołądek to jeszcze coś zrobię ale jak zjem to koniec , ani ręka ani noga ....
Tez sprawdzałam czy to nie skoki glukozy, ale u mnie to ciśnienie spada ....

U mnie deszcz juz tyle dni, że aż dołujące to jest.. Przynajmniej ja mam spanie jak nie wiem i dopiero się obudzilam :)
Juz sama nie wiem co wymyslac na sniadania i obiady bo juz mi brakuje weny..
Macie jakieś pomysły na obiad?

U mnie deszcz juz tyle dni, że aż dołujące to jest.. Przynajmniej ja mam spanie jak nie wiem i dopiero się obudzilam :)

Z obiadami też mam problem 🙄 Nie mogę znieść ryby, a ileż można jeść indyka albo kurczaka 😬 Chociaż ostatnio często robię zupy krem, paprykową, dyniową, brokułową itp :)

My w środę chcemy wyjechac na kilka dni nad jeziorko i muszę do tego czasu kupić sobie jakiś strój kąpielowy. Wcale mnie to nie cieszy, że muszę latać po sklepach. Nie lubię kupować strojów kapielowych. Do tego chcialabym, żeby nie kosztował milionów monet bo to tylko na ten jeden sezon.
Mnie w sumie czekają dwa wypady nad jezioro w tym roku i nie wiem co robić ze strojem... myśle, ze na początku lipca to jeszcze dam radę w zeszlorocznym ale w sierpniu to nie wiem... daj znać co ciekawego bo tez nie lubie kupować strojów.

@EvilDesiree i @Basiola kciuki!

reklama
U mnie o dziwo nie pada ale jest bardzo brzysko. Ostatnie 2 dni przepadało bez przerwy. Taki kanał z malego strumyczka rwąca rzeka 😱 u mnie tez brak pomyslu na obiadek.

Załączniki

• 20200622_092110.jpg
    20200622_092110.jpg
    606,8 KB · Wyświetleń: 72
Do góry