reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Tylko z tego co wiem to takie typowo dostawne ma specjalne pasy, którymi przypina się łóżeczko do łóżka, żeby się nie odsunęło i dziecko nie spadło a tamto najwyżej samemu trzeba by przypiąć czymś.
Ja myślałam też o tym,przyda się gdzieś też na jakiś wupadzik.
Tylko z tego co wiem to takie typowo dostawne ma specjalne pasy, którymi przypina się łóżeczko do łóżka, żeby się nie odsunęło i dziecko nie spadło a tamto najwyżej samemu trzeba by przypiąć czymś.
Ja myślałam też o tym,przyda się też w podróż.

Załączniki

• Screenshot_20200621-150345.png
    Screenshot_20200621-150345.png
    312,6 KB · Wyświetleń: 69
  • Screenshot_20200621-150342.png
    Screenshot_20200621-150342.png
    268,1 KB · Wyświetleń: 65
No tez widzialam to lozeczko i w sumie zastanawialam sie czy dostawka wtedy jest potrzebna bo tam jest nawet napisane ze moze to lozeczko sluzyc jako dostawka....wiec byloby takie 2w1?
Ja mam w planach mieć oddzielny pokoj z łóżeczkiem i przez dzien bąbella dawac tam na drzemki a na nocki tylko do dostawki :)
Ja też dostawne tylko nie wiem czy z tych turystycznych czy zwykłych .To łóżeczko na zdjęciu super!!!będzie służyło na dłuższy okres.https://novamed.pl/lozeczko-dostawne-chicco-next2me-dream-0m
Mega mi sie podoba to chicco ale cena troche duza wedlug mnie jak na dostawkę na kilka miesięcy :) bardziej skłaniam sie ku lionelo theo :)

Ja mam w planach mieć oddzielny pokoj z łóżeczkiem i przez dzien bąbella dawac tam na drzemki a na nocki tylko do dostawki :)

Mega mi sie podoba to chicco ale cena troche duza wedlug mnie jak na dostawkę na kilka miesięcy :) bardziej skłaniam sie ku lionelo theo :)

Tak,ja też z tych bym kupila, tamtej firmy to trochę za drogie,tak jak mowisz na parę mc

A ja trochę inne pytanie mam, niekoniecznie do pierworódek - macie do polecenia jakieś łóżka piętrowe? Najchętniej 3osobowe od razu, żeby przy kolejnym nie trzeba było wymieniać 😂 póki dzieciaki małe chciałabym, żeby miały wspólną sypialnię 😉 tylko na start zdemontowałabym drabinkę, bo moja młoda to mały szaleniec, od razu by się próbowała wspinać 😅

reklama
Jakie kupowałyście łóżeczka na początku? 90 czy 120cm?
Moja mama wlasnie wczoraj odebrała dostawkę. Wybralismy tą. Pozniej jak juz bedzie dzidzia za duża to normalne łóżeczko u nas w sypialni 😊
I tak dostawka ma specjalne pasy.

Załączniki

• Lozeczko-dostawne-Kinderkraft-NESTE-turystyczne.jpeg
    Lozeczko-dostawne-Kinderkraft-NESTE-turystyczne.jpeg
    297,1 KB · Wyświetleń: 88
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry