L
Lebkuchen_mum
Gość
Dobra ja juz po egzaminach z niemieckiego. Jestem bardzo z siebie dumna. Na ustnym sie rozgadalam ogolnie siadly mi tematy wszedzie...uff juz po. Certyfikat do odbioru 1 lipca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W moje urodziny gratulujeDobra ja juz po egzaminach z niemieckiego. Jestem bardzo z siebie dumna. Na ustnym sie rozgadalam ogolnie siadly mi tematy wszedzie...uff juz po. Certyfikat do odbioru 1 lipca
Z tym krwawieniem z dróg moczowych podejrzewałabym również kamice nerkowa, być może jakiś piasek „ popłynął” z moczem i podrażnil cewkę, stad ból i krwawienia. Antybiotyk jak najbardziej ale trzeba by tez popłukac nerki i moczowody , a najlepsze do tego jest piwkooczywiście 0%Oramox 500 to amoxycilina, 3 razy dzirnnie co 8h, ostatnim razem mialam ten sam ale 2 razy dziennie i weocila i fekcja po 2 miesiacach. Ale u mnie bez ciazy co miesiac pecherz dawal w kosc...
Dziekuje Ci za wsparcie, u mojej gin wizyta okolo 9 lipca, ale w szpitalu mam wizyte kontrolna 25 czerwca, pewnie beda juz wszystkie wyniki to sprawdze co tam sie wykluwa co chwile....
Ja tez juz drugi antybiotyk biore w ciazy.... ostatnio nie mialam tak duzo krwi, ot rozowo bylo, ale teraz czysta krew zamiast siusiu i bol duzo wiekszy az mi sie porod przypomnial.
Mi z moczu tez nic nir wyszlo, jak ylam wczoraj rano u lekarza i sprawdzila to mowi ze nie ma bakterii i ze to z cewki moczowej. A w nocy jak sie kurde rozkrecilo to chcialam umrzec... czekam na wyniki posiewu.
Wiesz wydaje mi sie ze powiedziala to zeby wszystko bylo jasne w razie "w".... no ale stracha mam i tak, pokazala mi sie jak dzidzi fika w brzuchu to mnie uspokoilo dziekuje :*
Powiedziala co musiala wydaje mi sie, ale z dzidzi wszystko ok to najwazniejsze, a ja wycierpie ile trzeba
To super już z głowy nie wiem czemu myślałam ze jutro masz egzamin najważniejsze, ze już po wszystkimDobra ja juz po egzaminach z niemieckiego. Jestem bardzo z siebie dumna. Na ustnym sie rozgadalam ogolnie siadly mi tematy wszedzie...uff juz po. Certyfikat do odbioru 1 lipca
Mam, strasznie mnie to denerwuje. Najgorzej jak chwilę wcześniej wezme witaminyDziewczyny czy wy też tak macie że po każdym jedzeniu wam się odbija tym co zjecie? ja mam tak dosłownie po wszystkim strasznie mnie to denerwuje... wcześniej przed ciaza tego nie miałam...
Bardzo mozliwe, ale juz antybiotyk zaczyna dzialac krwi jest mniej. A przed ciaza mozna powiedziec rwgularnie sie "odkamienialam"Z tym krwawieniem z dróg moczowych podejrzewałabym również kamice nerkowa, być może jakiś piasek „ popłynął” z moczem i podrażnil cewkę, stad ból i krwawienia. Antybiotyk jak najbardziej ale trzeba by tez popłukac nerki i moczowody , a najlepsze do tego jest piwkooczywiście 0%
Jutro mam obrone licencjatu o 9To super już z głowy nie wiem czemu myślałam ze jutro masz egzamin najważniejsze, ze już po wszystkim ☺
Czyli wychodzi że to kolejna dolegliwość ciazowaMam, strasznie mnie to denerwuje. Najgorzej jak chwilę wcześniej wezme witaminy
Powiedz mi bo mam kilka pytań co do prenatalnych czy doktor sam z siebie mówił? Np jakie łożysko, czy wszystko ok, opisywał badanie, sam płeć powiedział? Czy musiałaś go dopytywać? Czy badał też szyjke?Rozumiem a kiedy teraz wizyta u swojej gin? Może przyspiesz jakoś wizytę kurde współczuje tuleee