reklama
Jsawww
Fanka BB :)
SELFIEROOM
Modna odzież damska dostępna w e-sklepie Selfieroom! Wysokiej jakości sukienki, spódnice, bluzki
www.selfieroom.pl
To spódnica ołówkowa, mam dwie i polecam.
wow...super..i ceny bardzo ciekawe. Muszę ogarnąć temat, bo mi wpadła w oko od razu.SELFIEROOM
Modna odzież damska dostępna w e-sklepie Selfieroom! Wysokiej jakości sukienki, spódnice, bluzkiwww.selfieroom.pl
To spódnica ołówkowa, mam dwie i polecam.
Patrycjaaa97
Dziewczyny kojarzycie dziewczynę od nas z forum, która miała już córeczkę (małą dosyć jak dobrze kojarzę) i była w ciąży z bliźniakami? Martwiła się żeby między dziećmi pojawiła się błonka. Na profilowym blondynka i była z córką na rączkach. Może ktoś ma z nią kontakt albo może tu jest, ale pod inną nazwą/inne zdjęcie i nie kojarzę?
Ilona 88
Śliczny [emoji7]i jaka opalona [emoji7]też mam tą spódnicę kupiłam niedawno , tylko nie jestem pewna czy się będzie tak ładnie naciągnąć na rosnący brzuszek , bo już ciasna się wydajePoprzednia ciąża, 38 tydzień [emoji846]Zobacz załącznik 1131341
Jsawww
Ja nosiłam te spódnice od wiosny, przez całe lato do połowy września i wcale nie miałam małego brzucha, a później po ciąży dalej je nosiłam i wyglądają cały czas ok , może trochę kolory wyblakły ale to wiadomo od praniaTeż ten sklep obczajalam w kierunku ciuchów ciazowych, ceny maja super te spodnice sa bardzo elastyczne? Tz nie robi sie po jakims czasie rozciągnięta falbanka na dole? I jak z rozmiarami?
Ilona 88
A Twoja spódnica jest w rozmiarze uni?Ja nosiłam te spódnice od wiosny, przez całe lato do połowy września i wcale nie miałam małego brzucha, a później po ciąży dalej je nosiłam i wyglądają cały czas ok , może trochę kolory wyblakły ale to wiadomo od prania
Angelika22
reklama
Jsawww
TakA Twoja spódnica jest w rozmiarze uni?