reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny wrzucam obiekt moich rozmyślań 😂😁 nie bądźcie jak moja mama- powiedzcie, że coś widać :D pocieszcieeee ;)

Załączniki

• IMG_20200609_150348.jpg
    IMG_20200609_150348.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 94
reklama
Przedpołudnie spędziłam w przychodni przyjmując dwie butle kroplówek z elektrolitami... A przed tym pobrali mi krew żeby sprawdzić poziom elektrolitów. Teraz jest mi trochę lepiej, bo wczoraj znowu płakałam z bezsilności po całym dniu wymiotów. Po telewizycie lekarz rodzinna zarządziła badanie i kroplówki. Musiałam szybko podrzucić dzieci kumpeli (dobrze że wieś mała to na piechotę wszędzie mam) bo mąż zabrał auto do mechanika a sam do pracy pojechał. Ale na koniec dostałam skierowanie do szpitala bo jeśli się powtórzą takie intensywne wymioty to mam jechać na SOR. I weź tu babo czuj się kwitnąco w ciąży ... 🤷🙈 Zobacz załącznik 1130918
Biudunia :( trzymaj się kochana !!!

Dziewczyny wrzucam obiekt moich rozmyślań 😂😁 nie bądźcie jak moja mama- powiedzcie, że coś widać :D pocieszcieeee ;)
No kulka pod pępkiem się robi ewidentnie ;) jeszcze chwilka i będziesz się chwalić bębenkiem :)
Ja to czekam aż mi pępek wyjdzie na zewnątrz 😂🤪 w każdej ciąży mi wychodzil i miałam taki wystający na 2cm guzik 🙈

Oj.. [emoji26] miejmy nadzieję że Ci to pomoże, A wymioty zaraz odejdą!
Przedpołudnie spędziłam w przychodni przyjmując dwie butle kroplówek z elektrolitami... A przed tym pobrali mi krew żeby sprawdzić poziom elektrolitów. Teraz jest mi trochę lepiej, bo wczoraj znowu płakałam z bezsilności po całym dniu wymiotów. Po telewizycie lekarz rodzinna zarządziła badanie i kroplówki. Musiałam szybko podrzucić dzieci kumpeli (dobrze że wieś mała to na piechotę wszędzie mam) bo mąż zabrał auto do mechanika a sam do pracy pojechał. Ale na koniec dostałam skierowanie do szpitala bo jeśli się powtórzą takie intensywne wymioty to mam jechać na SOR. I weź tu babo czuj się kwitnąco w ciąży ... [emoji1745][emoji85] Zobacz załącznik 1130918

reklama
Oczywiście, że widać ![emoji3059]
Dziewczyny wrzucam obiekt moich rozmyślań [emoji23][emoji16] nie bądźcie jak moja mama- powiedzcie, że coś widać :D pocieszcieeee ;)
Co do lumpka, to ostatnio mnie koleżanka wyciągnęła i po 3 minutach musiałam wyjść [emoji1785] nie dałam rady z tym zapachem

Do góry