reklama
martini6
Fanka BB :)
Biudunia trzymaj się kochana !!!Przedpołudnie spędziłam w przychodni przyjmując dwie butle kroplówek z elektrolitami... A przed tym pobrali mi krew żeby sprawdzić poziom elektrolitów. Teraz jest mi trochę lepiej, bo wczoraj znowu płakałam z bezsilności po całym dniu wymiotów. Po telewizycie lekarz rodzinna zarządziła badanie i kroplówki. Musiałam szybko podrzucić dzieci kumpeli (dobrze że wieś mała to na piechotę wszędzie mam) bo mąż zabrał auto do mechanika a sam do pracy pojechał. Ale na koniec dostałam skierowanie do szpitala bo jeśli się powtórzą takie intensywne wymioty to mam jechać na SOR. I weź tu babo czuj się kwitnąco w ciąży ... Zobacz załącznik 1130918
Będzie dobrze! Trzymamy kciukiZa 3 godziny wizyta już się nie mogę doczekać... zaczyna mnie stres dopadac .. czy napewno wszystko w porządku...
Karanga
No kulka pod pępkiem się robi ewidentnie jeszcze chwilka i będziesz się chwalić bębenkiemDziewczyny wrzucam obiekt moich rozmyślań nie bądźcie jak moja mama- powiedzcie, że coś widać pocieszcieeee
Ja to czekam aż mi pępek wyjdzie na zewnątrz w każdej ciąży mi wychodzil i miałam taki wystający na 2cm guzik
martini6
Zarys widać Ale chudzinka jesteśDziewczyny wrzucam obiekt moich rozmyślań nie bądźcie jak moja mama- powiedzcie, że coś widać pocieszcieeee
Rumiankowa
Dopiero zarys, powoli coś widać Ale jeżu kobito jaka Ty masz super figurę! *.*Dziewczyny wrzucam obiekt moich rozmyślań nie bądźcie jak moja mama- powiedzcie, że coś widać pocieszcieeee
Blaankaa
Oj.. [emoji26] miejmy nadzieję że Ci to pomoże, A wymioty zaraz odejdą!
Przedpołudnie spędziłam w przychodni przyjmując dwie butle kroplówek z elektrolitami... A przed tym pobrali mi krew żeby sprawdzić poziom elektrolitów. Teraz jest mi trochę lepiej, bo wczoraj znowu płakałam z bezsilności po całym dniu wymiotów. Po telewizycie lekarz rodzinna zarządziła badanie i kroplówki. Musiałam szybko podrzucić dzieci kumpeli (dobrze że wieś mała to na piechotę wszędzie mam) bo mąż zabrał auto do mechanika a sam do pracy pojechał. Ale na koniec dostałam skierowanie do szpitala bo jeśli się powtórzą takie intensywne wymioty to mam jechać na SOR. I weź tu babo czuj się kwitnąco w ciąży ... [emoji1745][emoji85] Zobacz załącznik 1130918
niemandin
Dziewczyny wrzucam obiekt moich rozmyślań nie bądźcie jak moja mama- powiedzcie, że coś widać pocieszcieeee
Mój wygląda identycznie - widać bezapelacyjnie!
reklama
Blaankaa
Oczywiście, że widać ![emoji3059]
Co do lumpka, to ostatnio mnie koleżanka wyciągnęła i po 3 minutach musiałam wyjść [emoji1785] nie dałam rady z tym zapachemDziewczyny wrzucam obiekt moich rozmyślań [emoji23][emoji16] nie bądźcie jak moja mama- powiedzcie, że coś widać pocieszcieeee