niemandin
Fanka BB :)
Nie wiem czy dobrze rozumiem ale kobieta w ciazy nie jest chroniona gdy spolke zlikwiduja lub gdy zbankrutuje..
Ale dostaje zasiłek chorobowy i potem macierzyński z ZUS
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem czy dobrze rozumiem ale kobieta w ciazy nie jest chroniona gdy spolke zlikwiduja lub gdy zbankrutuje..
Tutaj zadna nie napisala, ze nie kupi witamin zeby zaoszczedzic. Poprostu fakt, ze sa drogie. Ja moge poprosic o recepte, bo tu gdzie jestem mi ja dadza, tylko zapomnialam. Na szczescie jeszcze mam pol opakowania. W ciazy i potem przy dziecku jest duzo wydatkow, wiec to chyba dobrze, zeby poszukac czy gdzies mozna zaoszczedzic. Ja tez nie mam problemow z kupowaniem rzeczy uzywanych, zwlaszcza ze po maluszkach, takie rzeczy sa niemal nowe. Wczoraj zrobilysmy pierwszy zakup z corka, bo ona bardzo chciala kupic juz cos dla dzidzi Zaplacilam 13€, a jest jak nowe, wiec mysle, ze spokoTam gdzie moge to chętnie zaoszczędzę ale jeśli witaminy by kosztowały 200zl miesięcznie to również bym je kupowała a zrezygnowałabym ze swoich przyjemności.
Znaczy tak racja .. skupilam sie na tym ze po prostu straci sie prace.Ale dostaje zasiłek chorobowy i potem macierzyński z ZUS
Powiedział mi aby narazie się tym nie martwić. Nic więcej nie powiedział.Super! Gratuluje syneczka i ze wszystko w porzadku! ❤ Powiedzieli Ci cos na temat cesarki skoro lozysko masz nisko?
Ja na strychu trzymam rzeczy po dzieciach nawet po córce która ma już 15 lat jedynie wózek 2w1 kupił przy ostatnim synu 2 lata temu także poza witaminami.lekami kosmetykami dla dziecka i paroma nowymi ubrankami kolejne dziecko będzie dużo tańsze niż to było przy pierwszym jak nic nie miałamTutaj zadna nie napisala, ze nie kupi witamin zeby zaoszczedzic. Poprostu fakt, ze sa drogie. Ja moge poprosic o recepte, bo tu gdzie jestem mi ja dadza, tylko zapomnialam. Na szczescie jeszcze mam pol opakowania. W ciazy i potem przy dziecku jest duzo wydatkow, wiec to chyba dobrze, zeby poszukac czy gdzies mozna zaoszczedzic. Ja tez nie mam problemow z kupowaniem rzeczy uzywanych, zwlaszcza ze po maluszkach, takie rzeczy sa niemal nowe. Wczoraj zrobilysmy pierwszy zakup z corka, bo ona bardzo chciala kupic juz cos dla dzidzi Zaplacilam 13€, a jest jak nowe, wiec mysle, ze spoko
Zobacz załącznik 1130738
Ha przeglądając fejsa i posty nt A.Dudy i jego rozdawnictwo trafiłam na Twój profil na fb świat jest mały a poznałam po profilowce strzeż się już nie jesteś anonimowa ✌@Asia Kasia trzymamy kciuki
Jestem za !! Stwórzmy już nasza prywatęA co z tym naszym prywatnym forum? Fajnie by było już na nie przejść, uporządkować sobie terminy porodów itp, można by wtedy wpisywać płeć, jeśli już potwierdzona - ja się zaczynam gubić w wizytach, tygodniach, terminach itd