reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Można w korze dębu podobno ale tu nie kupie nigdzie...zapytam na grupie wiedeńskiej może są jakies sklepy zielarskie...gdyby pęcherz to chyba wyszly by bakterie w moczu a tu wszystko ok 😪 juz wolalabym ta infekcje i wyleczyc niz nie wiadomo z jakiego powodu miec takie objawy
Miałaś robiony posiew moczu?

reklama
Dziewczyny co Wy na ten mój mocz? Miesiąc temu miałam wszystko ok, a teraz nie wiem co myśleć

Załączniki

• IMG_20200602_162847.jpg
    IMG_20200602_162847.jpg
    91 KB · Wyświetleń: 76
Nie wiem juz co robic. Ciagle mnie strasznie piecze w miejscu oddawania moczu. Juz nawet nie tylko przy siusianiu do tego parcie na mocz a ide i kilka kropelek tylko. Mocz w normie, zapalenia nie ma, antybiotyk wczoraj skonczylam...nie sadze ze to od pochwy zwlaszcza ze juz zaczelam leczenie...naprawde ciezko to wytrzymac uczucie okropne...co to moze byc 😭😭😭 lekarze nie wiedza, 3 ginekologow bylo jak mnie badano ostatnio w szpitalu i wszystko pięknie a uczucie jak przy zapaleniu pecherza...mozliwe zeby macica tak napierała?
Pierniczku, ja miewałam kiedyś często infekcje grzybicze i zdarzało się, że towarzyszyło im pieczenie cewki. Przez to myliłam je z zapaleniem pęcherza. To się zdarza, więc możliwe, że po tych globulkach Ci ustąpi. Tylko musisz trochę poczekać, bo jak ta infekcja się tak rozkręciła to nie minie z dnia na dzień :(

Ja czekam na wynik posiewu a w międzyczasie wszystko mi przeszło i sama nie wiem czy zawracać głowę mojemu ginowi jak tam coś wyjdzie, bo to nie on mi zlecał posiew, a internista na telewizycie.

Te śladowe białko i pojedyncze bakterie... No ja tu mam napisane, że w 1 trymestrze norma TSH do 2,32, a w drugim do 2,35. W którym jesteś tygodniu?

Ja miałam takie wyniki moczu poprzednio i lekarz stwierdził, że ok. Teraz mam dość liczne bakterie i też nie wiem skąd, żadnych dolegliwości... W piątek mam wizytę, zobaczę co mi powie.

Jestem teraz w 13 tygodniu, więc taki przełom :/ Tez mam takie normy.

Ja miałam takie wyniki moczu poprzednio i lekarz stwierdził, że ok. Teraz mam dość liczne bakterie i też nie wiem skąd, żadnych dolegliwości... W piątek mam wizytę, zobaczę co mi powie.

Kurcze to mam nadzieję, że u mnie też wszystko ok. A te śladowe białko też u Ciebie występuje? Co do TSH, to myślę że właśnie może być to przełom trymestrów i po prostu będziesz musiała powtórzyć za jakiś czas.

reklama

A no i ja właśnie powtarzałam TSH, bo miesiąc temu miałam 2,277 i lekarz powiedział że okej, ale ja bałam się że mi urośnie.

Do góry