reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ja planuję taki...
Ale będę musiała na tylnej kanapie u męża bo wozi kumpla do pracy...i chyba dwie sztuki żebym w swoim też miała...eh...
Screenshot_2020-06-01-14-46-00-414_pl.allegro.jpeg

Kurcze mam takie kłucia na dole w sensie nie pochwa tylko nie wiem co to za miejsce 🙈 miedzy cewką moczową a paczwiną ta taka kość nie wiem...tak mnie zaczeło kłuć okropnie, akurat bylam siku i musialam wstrzymac az kłucie nie przejdzie. Jeszcze taki ból pleców dzis mi promieniuje aż na całe udo. Jak leże nic mi nie dolega 🤷‍♀️ nie rozumiem....wczoraj przepatrzyli wszystko i jest super, do pochwy zaglądali tym takim metalowym co rozwierają i patrzą, usg i wszystko jest naprawde dobrze tylko jedynie ta infekcja pochwy a stwierdzili ze i tak nie jest zle bo jest lekka...to skąd te bóle i kłucia 😔😪 czym dalej z ciążą tym są uciążliwsze. To mozliwe ze od zmian jakie zachodzą? Nie sądziłam że ciąża boli i dzieją sie takie rzeczy juz od poczatku 🤔😑 ogolnie jestem spokojna bo wszystko jest dobrze ale czy ma ktoras tak samo jak ja?
Piernik ja tez mysle, ze to sie rozszerza spojenie lonowe, zwlaszcza ze Ty jestes szczuplutka, a dzidzia sie musi zmiescic i potem przejsc 😉
Czy jak mam pizzę 4 sery i jest w niej ser pleśniowy błękitny to mogę zjeść ?
Po upieczeniu to mysle, ze mozesz spokojnie jesc.

reklama
Do góry