Ja mam taki sam ale kupiłam używany na dłuższe podróże jest super
reklama
EvilDesiree
Fanka BB :)
Ja planuję taki...
Ale będę musiała na tylnej kanapie u męża bo wozi kumpla do pracy...i chyba dwie sztuki żebym w swoim też miała...eh...
Ale będę musiała na tylnej kanapie u męża bo wozi kumpla do pracy...i chyba dwie sztuki żebym w swoim też miała...eh...
Mi się wydaje ze jak jest poddany obróbce termicznej to możesz ale pewna nie jestemCzy jak mam pizzę 4 sery i jest w niej ser pleśniowy błękitny to mogę zjeść ?
Madzialena8787
Nie powinno sie jeść serów plesniowych w ciazyCzy jak mam pizzę 4 sery i jest w niej ser pleśniowy błękitny to mogę zjeść ?
Ale nawet w pizzy która się zrobi w piekarniku ? Ponad 220 st.Nie powinno sie jeść serów plesniowych w ciazy
Piernik ja tez mysle, ze to sie rozszerza spojenie lonowe, zwlaszcza ze Ty jestes szczuplutka, a dzidzia sie musi zmiescic i potem przejscKurcze mam takie kłucia na dole w sensie nie pochwa tylko nie wiem co to za miejsce miedzy cewką moczową a paczwiną ta taka kość nie wiem...tak mnie zaczeło kłuć okropnie, akurat bylam siku i musialam wstrzymac az kłucie nie przejdzie. Jeszcze taki ból pleców dzis mi promieniuje aż na całe udo. Jak leże nic mi nie dolega nie rozumiem....wczoraj przepatrzyli wszystko i jest super, do pochwy zaglądali tym takim metalowym co rozwierają i patrzą, usg i wszystko jest naprawde dobrze tylko jedynie ta infekcja pochwy a stwierdzili ze i tak nie jest zle bo jest lekka...to skąd te bóle i kłucia czym dalej z ciążą tym są uciążliwsze. To mozliwe ze od zmian jakie zachodzą? Nie sądziłam że ciąża boli i dzieją sie takie rzeczy juz od poczatku ogolnie jestem spokojna bo wszystko jest dobrze ale czy ma ktoras tak samo jak ja?
Po upieczeniu to mysle, ze mozesz spokojnie jesc.Czy jak mam pizzę 4 sery i jest w niej ser pleśniowy błękitny to mogę zjeść ?
Właśnie przeczytałam ze te bakterie które mogą zawierać te sery (listerioza chyba) giną w 70-100 stopniach wiec po obróbce termicznej spokojnie można jeśćAle nawet w pizzy która się zrobi w piekarniku ? Ponad 220 st.
reklama
EvilDesiree
Pizza jest upieczona [emoji3590] go for it [emoji106]Czy jak mam pizzę 4 sery i jest w niej ser pleśniowy błękitny to mogę zjeść ?