reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Hej podczytywałam was na początku ale nie pisałam również jestem w ciąży termin na 20 grudnia czy można prosić o dodanie do grupy prywatnej :)

Witam co oznacza zapis badań prenatalnych w pierwszym trymestrze kość nosowa nie do oceny? A tak w ogóle witam serdecznie. Mój termin według miesiączki to 25 grudzień, według usg to 20 grudzień. Też proszę o dodanie do grupy prywatnej.

Ostatnia edycja:
To i ja się dołączam 18.03 ostatnia miesiączka w kwietniu 8 dni się spóźnial zrobione 2 testy pozytywne 13.05 wizyta u lekarza i okazało się że to 8 tc teraz jestem w 15 tc termin na 24.12 :)

Witam :) . Termin na 6 grudnia QUOTE]
To i ja się dołączam 18.03 ostatnia miesiączka w kwietniu 8 dni się spóźnial zrobione 2 testy pozytywne 13.05 wizyta u lekarza i okazało się że to 8 tc teraz jestem w 15 tc termin na 24.12 :)
Witam co oznacza zapis badań prenatalnych w pierwszym trymestrze kość nosowa nie do oceny? A tak w ogóle witam serdecznie. Mój termin według miesiączki to 25 grudzień, według usg to 20 grudzień. Też proszę o dodanie do grupy prywatnej.
Wy dziewczyny zostaniecie raczej jutro dodane. Dziewczyny wyżej maja juz dostep ;)

reklama
Do góry