E
Estta
Gość
I jak macie dostep do prywatnego? Ja czekam od pon.i dalej nic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję, że niebawem dostaniesz dostęp do zobaczenia na prywatnym :*I jak macie dostep do prywatnego? Ja czekam od pon.i dalej nic
Gratuluje [emoji4] u mnie tak samo..byla strata w grudniu a teraz mam nadzieje ze za to cierpienie w grudniu nasze pociechy zobaczymy [emoji3059]Hej dziewczyny jestem tu nowa, a wiec jest to moja druga ciąża, pierwsza poroniłam w grudniu, aktualnie 14 + 3 , na początku były problemy brak zarodka, plamienia, dużo stresu, ze znowu poronie, ale jednak stał się cud i wszystko zmierza ku dobremu, termin na 3 grudnia, już nie umiem się doczekać aż zobaczę moja małą istotkę, na prenatalnych wszystko w porządku, w poniedziałek idę do ginekologa mam nadzieje ze zrobi mi usg, bo bardzo bym chciała wiedzieć jakie maleństwo siedzi we mnie, pozdrawiam serdecznie
Nie wiem dlaczego ale chyba kreatorka codziennie nie dodaje. Mi na razie tez nie odpisałaI jak macie dostep do prywatnego? Ja czekam od pon.i dalej nic
Musi być dobrze No ale fakt faktem powinien Cię poinformować o możliwości zrobienia takich badańJa jestem w pierwszej ciąży 12+3, lekarz nic mi jeszcze nie mówił o badaniach prenatalnych ale nawet jak powie to nie mam zamiaru ich robić raz ze strach a dwa ze będę chodzić zdenerwowana bo może coś wyjść nie tak. Wole sobie tego oszczedzic co będzie to będzie, miejmy nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
Musi być dobrze No ale fakt faktem powinien Cię poinformować o możliwości zrobienia takich badań
Miejmy nadzieję a jak nie to sama zapytaj. trzymam kciuki za wizytę, aby Ci dzidzia pomachala rączkami i nóżkami daj znać poJutro idę na usg także może mi coś powie
Ja osobiście nie miałam okazji brać ale czytałam że można a nawet trzeba brać głównie w ciąży. Może zapytaj w aptece powinni umieć Ci odpowiedzieć na to pytanie. A odnośnie badań to radziłbym zmienić lekarza mi dal skierowanie na połowę badań na 1 wizycie w 5tc do tego ciąży zagrożonejMam pytanie. Od początku ciąży doczepiła się do mnie infekcja i czy wy też mialyscie taka sytuacje? Czy po leczeniu uzywalyscie jakiś probiotyk aby to nie wróciło? Mi kiedyś zapisała hydrovag ale był fatalny czułam pieczenie po nim i było jeszcze gorzej. Według mojej Pani doktor probiotyki w ciąży nie bardzo. Wydaje mi się że to jakaś bzdura. Po każdym leczeniu wraca mi ten syf bo flora jest zaburzona. Co wam polecali wasi ginekolodzy? Zamierzam skonsultować się z innym ginekologiem bo ta moja to jakieś olewcze podejście ma. Badanie krwi miałam po pierwszej wizycie ale bez tych wszystkich zakaźnych chorób typu HIV itp i już drugi miesiąc nie chce badań krwi.....