Magdalena S
Fanka BB :)
*leczyłam
Hihi A mąż wąchał hihi
Dla równowagi mężowi też zaserwuje szklaneczkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
*leczyłam
Hihi A mąż wąchał hihi
Wizytę mam 23.04 Będę w Polsce na święta to pójdę do ginekologa ,może mi zapisze. Co właściwie działa lepiej luteina czy duphaston?
Ja też tu na razie wpadam jakby spoza wątku. Ale liczę że tu zostanę. Już niedługo się wyjaśni.Jejku tylko nie pomyślcie że się wymądrzam, tak z ciekawości zerknełam na wątek i chciałam podpowiedzieć jak było u mnie. Mam nadzieję że się nie gniewacie za to wtargnięcie
Ja też tu na razie wpadam jakby spoza wątku. Ale liczę że tu zostanę. Już niedługo się wyjaśni.
25 (26 w październiku).
Hej jestem nowa na waszym forum. Niestety nie udało mi się przeczytać wszystkich waszych postów, za dużo stron. Ja jestem po testach pozytywnych jutro idę na krew. Potem lekarz oby wszystko było dobrze staraliśmy się 1,5 roku i dopiero jak odpuscilismy to się chyba udało. Trzymam kciuki za usłyszenie serduszka waszych fasolek. Mam pytanie do lekarza chyba najlepiej tak 6tc?