reklama
Kacprysiowo
Moderatorka
Ja tez chetna na listę.
Dalej mnie męczy
O 12.oo jadę. A przy okazji ustalic co z cc. Pewnie bedzie ktg. Z 1.synem mialam takie bole dopiero w szpitalu.
Wpisuje
Veronika_k
Fanka BB :)
Mnie też wpisać proszę [emoji6]
Kacprysiowo
Moderatorka
Mnie też wpisać proszę [emoji6]
Wpisuje
Dziewczyny jestem po wizycie. Ja chyba oszaleję w tej ciąży. Lekarka przyczepiła się do tego, że nie tyję, ponieważ dziecko rośnie a ja nie tyję to znaczy chudnę więc nie dobrze. Do tego wyliczyła, że dziecko ma za duży brzuch i za długie nogi a za małą głowę, mam się nie martwić bo mówi, że wszystko jest w normie. Kazała zrobić KTG więc poszłam, pewnie dzidziuś spał bo się mało ruszał więc zapis wyszedł podobno zawężony pielęgniarka mnie nastraszyła poszła z tym wynikiem do lekarki. Ja oczywiście w między czasie przeszukałam internet co to znaczy i wpadłam w panikę. Lekarka mówi, że jest wszystko ok jak na ten tydzień ciąży. Pielęgniarka wraca i mówi, że jest ok, że ona nie wiedziała, że jeszcze jest tyle czasu do porodu. Za tydzień kolejne KTG. Mam bardzo dziwne uczucie po tej wizycie.
@PaniAg a Ty myślisz, że już zaczęła Ci się akcja porodowa?
@Kacprysiowo mnie też proszę dodać
@PaniAg a Ty myślisz, że już zaczęła Ci się akcja porodowa?
@Kacprysiowo mnie też proszę dodać
Tak, calutki weekend co krok to chdc siku. Do tego mam okropne pragnienie. Pije i pije i zaczynam sie ograniczać bo nie mam umiaru a pęcherz ma swoje granice. Ktos tak ma nie majac cukrzycy?
Dokładnie tak samo mam nie dość że bez przerwy siku to jeszcze nie mam pojęcia co wypić żeby ugasić pragnienie
dziewczyny dostałam informacje ze do wątku zamknietego potrzebuje nikow ktore w nim mają być.
Kto jest chętny??
Pozbieram i wysle.
Ja jestem chętna, co prawda od poniedziałku rzadziej zaglądam bo telefon musiałam na serwis dać i mam stary bez neta ale myślę że wkrótce mi go oddadzą
Dagaa11
Fanka BB :)
Tez jestem chetna, choc czesciej siedze teraz na fb, ale tutaj jestem od samego początkudziewczyny dostałam informacje ze do wątku zamknietego potrzebuje nikow ktore w nim mają być.
Kto jest chętny??
Pozbieram i wysle.
reklama