Kacprysiowo
Moderatorka
U nas będzie już 4 dzieciaczków. Jak byłam w ciąży z Leonem akurat mężowi jego opel astra się popsuła no i z tego względu,iż ja mam 2 już z pierwszego małżeństwa a drodze był Leon to kupił właśnie Zafirę. Te 2 siedzenia są w bagażniku chowane ale to jest lipa bo wtedy mega mały bagażnik i chyba n wózek nie wejdzie. A nawet raczej nie wejdzie bo podwójny [emoji23] jak kupował Zafirę to nie było nic więcej planowane. Dla 3 z tyłu super wygodne miejsca i nie jest ciasno. No ale się zaplanowało ( wyskoczyło wcześniej niż powinno) i mówi,że gdyby od razu myślał to by zaraz busa kupił. Teraz też chciał ale mówię mu,że i tak jak ja mam auto to jeżdżę tylko z dzieciakami,więc Jula może z przodu bo jest najstarsza. Na zakupy jakoś też damy radę. Albo on pojedzie z połową albo ja a ktoś z najmłodszymi w domu zostanie [emoji4] Raczej rodzinne zakupy w grę nie wchodzą bo nic się nie zmieści. A teraz na busa nie możemy sobie pozwolić bo zaczynamy od nowego roku kapitalny remont domu co dostaliśmy od jego rodziców. Także to jest teraz ważniejsze niż kupować busa [emoji6]
Ale fajna duza rodzinka
Rozumiem sa rzeczy ważne i ważniejsze. My mamy dom skończony, więc ten samochód zaczął uwierac, ja zawsze miałam jakas mała popierdolke ale zwyczajnie zrobiło się ciasno. Wiec T4 to właśnie taki bus, 7 osobowy. I bagaznik duży podwójny wózek spokojnie chowam, bo mamy dla naszych starszych chłopców a gondole bede chowac z tylu miedzy kanapa a przednimi siedzeniami taki plan.
Kiedy zaczynacie remont ??