Kacprysiowo
Moderatorka
Kasia Ty idziesz na pierwszy rzut a z jakich powodów teraz cc bo nie pamiętam ?
Tak mam stresik a raczej stresior przed cc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kochana mam cc z powodu założenia siatki na nietrzymanie moczu więc nie mogę rodzić naturalnie..samej cc się nie boję ale to co będzie po bo jednak to operacja ... Ani się schylic, cokolwiek zrobić tego się najbardziej obawiam a przy maluchu trzeba będzie chodzić . A ty którego masz cc? bo nie pamiętamKasia Ty idziesz na pierwszy rzut a z jakich powodów teraz cc bo nie pamiętam ?
Ja kochana mam cc z powodu założenia siatki na nietrzymanie moczu więc nie mogę rodzić naturalnie..samej cc się nie boję ale to co będzie po bo jednak to operacja ... Ani się schylic, cokolwiek zrobić tego się najbardziej obawiam a przy maluchu trzeba będzie chodzić . A ty którego masz cc? bo nie pamiętam
hej. bardzo rzadko piszę ale czytam na bieżąco
ja jestem po 2 cc ale jeszcze nie mam terminu na 3... też się bardzo boję ale nie bólu... tego że coś może pójść nie tak co do zajmowania się maluchem po cc w domu to nie martwie sie. mąż bierze opieke na mnie i przez 2 tygodnie ze mną będzie
co do samopoczucia... bywają lepsze i gorsze dni. mała się rozpycha toboli i te kłucia "na dole"....
miłego dnia
Cześć dziewczyny, ale czad, że już będziecie mamami za cztery dni, ale zleciało. Jak sobie pomyślę, że jak szłam na zwolnienie to miałam w perspektywie tyle rzeczy do zrobienia i w sumie to niewiele zrobiłam. Widać taki czas nic nie robienia też jest potrzebny nie wiadomo kiedy następny taki będzie. Ja się wyjątkowo dobrze czuję na siku wstaję tylko raz i to nad ranem, stosunkowo dobrze śpię tylko strasznie mnie zgaga męczy jak to prawda, że dziecku wtedy włosy rosną to moje już ma pewnie do pasa Jutro mam wizytę u lekarza ciekawe co powie ciekawego.