reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Dziewczyny witam sie, jestem czerwcową mamą 2018.
Przepraszam, że tak z buta do Was wskakuje [emoji849]... ale mam nieużywany monitor oddechu baby sense 7...
Mój mąż przerażony po tym jak poczytał o sids, zakupił...
Nie zamontował, i tak leży w szafie nieużywany,...
Kosztował dużo i chce go sprzedać, dogadamy się z ceną.
Na gwarancji, kupiony w kwietniu tego roku.
Wybaczcie, że wyjeżdżam Wam na forum ale ogłaszam sie gdzie tylko sie da bo nie mam z tym monitorem co zrobić .. Moze któraś by chciała a nie ma kasy na nowy? A używany wiadomo, taki sprzęt strach kupować.
Bardzo sie polecam, gdyby coś- priv.
Już nie nagabuje, życzę Wam kobitki udanych porodów [emoji173]
Pozdrawiam cieplutko:)
Screenshot_20181029-141451_Facebook.jpg
Screenshot_20181029-141456_Facebook.jpg
Screenshot_20181029-141500_Facebook.jpg
Screenshot_20181029-141503_Facebook.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181029-141451_Facebook.jpg
    Screenshot_20181029-141451_Facebook.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 424
  • Screenshot_20181029-141456_Facebook.jpg
    Screenshot_20181029-141456_Facebook.jpg
    44,6 KB · Wyświetleń: 420
  • Screenshot_20181029-141500_Facebook.jpg
    Screenshot_20181029-141500_Facebook.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 427
  • Screenshot_20181029-141503_Facebook.jpg
    Screenshot_20181029-141503_Facebook.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 419
reklama
Dzis postanowilam sie rozruszac. Poszlismy na jesienny niedlugi spacer. Jak ide w tempie slimaka to jest ok ale przyspieszam to brzuch juz tak sie napina i ciagnie strasznie w dół. W domu tez. Cos zrobię, jakas drobnostka bo sie nie przeciążam i tak latajac za synem by nie zrobił sajgonu wiekszego niz jest - brzuch sie napina. I misze sie klasc. Klade sie: " mamo siku" - znajome? Dla mnie az za bardzo. :laugh2::errr: :rolleyes:

Gdybym miala jeszcze domowe usg i mogla sprawdzic co u Maluszka to byloby bez znaczenia...:happy:

Hej ☺
Rogal potwierdzam - super sprawa. Sama nie byłam przekonana. Koleżanka mnie namówiła i powiem Ci szczerze - polecam. Co do ciuszków, kilka nowych, sporo używanych. Kumpela przysłała mi wielka pakę z UK :) podzieliłam na jasne i ciemne i do prania na 90c. Piękne, czysciutkie, nic się nie stało. Połowa wyprasowalam, a połowa pięknie czeka na swoją kolej. W życiu nie pralabym dwa razy.... Podziwiam, ale w sumie w jakim celu?? Nie lepiej dać na 90c?,milego dzionka
Cześć dziewczyny, ale Wy już jesteście przygotowane na przyjście maluszka :) ja zabieram się za pranie w tym tygodniu. A jak piszecie, że zrobiłyście dwa albo trzy prania to znaczy, że jedne rzeczy tyle razy pierzecie czy tyle rzeczy macie do prania? ;)
Do dziewczyn co mają rogale do spania powiedzcie mi na czym to polega bo ja nie bardzo jestem w stanie sobie wyobrazić w czym to mi ma pomóc. Ostatnio strasznie źle śpię nie mogę sobie znaleźć pozycji wszystko mi cierpnie, gniecie, przeszkadza i zastanawiam się czy taki rogal mi przyniesie ulgę.

@Kacprysiowo nie wiem o jakim bólu mówisz, ale ja mam taki, że wydaje mi się, że mi dzidziol siedzi na szyjce i mnie kłuje.
Też chodzę szybko, nie umiem inaczej dopiero jak mnie zaczyna boleć brzuch to zwalniam.
Nigdy nie prałam ubranek w 90 stopniach, zawsze się zastanawiałam w jakiej temperaturze prać bo na metkach jest napisane 30 góra 40 stopni. Ja mam ubranka nowe, albo po córce niestety albo nie umiem kupować w lumpkach albo nie trafiłam na fajne bo nigdy mi się nie udało nic fajnego kupić :(

reklama
Dzięki dziewczyny skoro Wy tez macie klucia to znaczy że jest ok.
Ja też ciągle latam. Maz się wkurza ale jak nie latać z dwójką maluchow w domu?! Nie możliwe to jest.
Ja ciuszki mam poprane i wyprasowane, pralam w 40stopniach.

Do góry