reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Malutka narazie ok, wazy malutko bo 1200g z kawalkiem, to byl skonczony 29tydz tylko, ale mamy nadzieje ze bedzie ok :)
Na ogolnym urodzily sie juz chyba 4 bobasy...ostatnio dwie dziewczynki i kolejny skrajny chlopczyk. Dziewczynki mial cos 1400g i 1900g a chlopczyk 850...

reklama
Po wizycie, przytylam 1 kg :D dostalam skierowanie na usg mam je wykonac miedzy 35/36 tyg, moj gin powiedzial ze do tego czasu po dwoch porodach spokojnie sie moze jeszcze przekrecic. Dostalam tez skierowanie na ktg za 2 tyg no i na nastepna wizyte tez mam przyjsc za 2 tyg :) dodatkowo dostalam skierowanie na badania i zelazo mam brac 2 razy dziennie bo stoimy w miejscu z morfologia.

A przypomnij ile synuś ważył i w którym tygodniu? Ja mam po córce wózek tako jumper light nie jest jakiś wymyślny, ale ja z niego byłam zadowolona.
Hej, w 26 około 830g. Od 12 tyg zaczęła wychodzić różnica około 2 tygodni, później się zmniejszyla. Doktorka twierdzi że mieści się w normie, ale jest malutki.

Kruszka czy to Ty pisalas że pokazaly Ci sie zylaki??
Pokazały to za mało powiedziane... Mam straszne żylaki na prawej nodze, w pachwinie i całą grazyna...
Wczoraj pojechałam zamówić specjalistyczne pończochy, tylko 250 zl... Szkoda mi tych pieniędzy, ale muszę mieć do cc, no i boli mnie gdy chodzę, wstaje rano...
Mam nadzieję, że znikną po porodzie, w przeciwnym wypadku mogę zapomnieć o noszeniu spódnic.

Ja mam jednego na wewnętrznej stronie uda ale mam wrażenie że mi się skubaniec powiekszyl. Musze czymś się ratowac bo mi się płakać chce. Kurde mi nikt o tych rajtach nic nie mówił. Marzę by znikły ale nie wiem czy to realne.
Ale jesli jest jak mysle czyli ze moja cholestaza zaczyna się odzywac to moja ciąża juz długo nie potrwa...

Jednego miałam w poprzedniej ciąży, zrobił się pod koniec. I to na grazynie właśnie. Zniknął po wszystkim nie wiem nawet kiedy.
Miałaś wcześniej cholestaze w ciąży? Teraz robisz badania?

reklama
Do góry