reklama
natka100
Fanka BB :)
No wlasnie jedna po drugiej zaczynam sie lękać bo jej tez skracala sie szyjka. A jeszcze dzisiaj boli mnie krocze.Pazurki sliczne pastelowe.
Natka100, jak jest tam tyle dziewczyn to jakis odsetek sie znajduje wczesniakow;/ Ale ze tak jedna po drugiej...
Kacprysiowo
Moderatorka
Natka a teraz dlaczego? W którym tc ?
Mati ekstra są :-)
natka100
26 tyg i 3 d. Krocze mnie potwornie boli i nie wiem co myślećNatka a teraz dlaczego? W którym tc ?
Kacprysiowo
Moderatorka
Natka nakrecasz sie! Proponuję wyjsc z tego forum czy fb i się nie nakręcać. Przecież bylas na wizycie, szyjka się wydłużyła nie ma obaw. Może się przeciazylas ?!
A tej dziewczynie co się działo, że urodziła?Boze co sie dzieje nastepna urodzila .
26 tyg i 3 d. Krocze mnie potwornie boli i nie wiem co myśleć
Natka a jak się dzisiaj czujesz? Lepiej już?
natka100
Szyjka się skracala i rozwarcie na 3 cm i nie przetrzymali akcja w toku. Rok temu w 27 tyg tez urodziła ale dziecko po 4 miesiącach zmarło . dala wczoraj zdjecie ,ze dostal sepsy.A tej dziewczynie co się działo, że urodziła?
reklama
natka100
Lepiej bo wczoraj zastanawialam sie czy na sor nie jechac . krocze juz nie boli i napinania mniejsze. Odliczam dni i tygodnie. Jeszcze poklocilam się wczoraj z mezem ze tylko praca go interesuje. Cale dnie go nie mam a ja musze dźwigac zakupy choc mi nie wolno i z synem latac do szkolyb,logopedy a potem źle sie czuję.Natka a jak się dzisiaj czujesz? Lepiej już?