reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Jak się wierzy w zabobony to nie można;)

U mnie dziś znowu upalnie. Ale spacer, piaskownica i sklep zaliczone. Pranie nawet schnie..a kolejne czeka na poskladanie...no ale nie wszystko na raz.

Dzidzius kopie a ja sie czuję nawet lepiej. Wyjscis nie mam. W tym tygodniu 2 dni jestem sama z synem do nocy.
U mnie też upalnie aż się nie chce z domu wychodzic a jeszcze jak wyszłam na balkonie wywiesić pranie to mi się słono zrobiło i ciemno przed oczami. Więc nie wychodzę z domu aż się nie ochlodzi

Dziewczyny nie mam już sił do siebie i tego co robię. np dzisiaj mam dziecko u teściów miałam wolny dzień nic nie musiałam, ale w lidlu były sukienki dla dziewczynek chciałam je kupić córce bo bardzo lubię ich ubranka więc wstałam wcześnie rano żeby mi nie brakło i pojechałam. Ludzi mało towaru dużo do wyboru do koloru kupiłam wszystkie trzy i wróciłam do domu. Teraz je wyciągam oglądam i patrzę, że przecież za duże wszystkie kupiłam, zmobilizowałam się i pojechałam jeszcze raz, ale oczywiście rozmiarów już nie było ech

Hej, wyglada na to, że dzis bedzie troszkę chlodniej. Zaraz sie okaże, ze nie ma w co sie ubrać jak tylko ciut chlodniej. Jednak sukienki najwygodniejsze.

Hej, wyglada na to, że dzis bedzie troszkę chlodniej. Zaraz sie okaże, ze nie ma w co sie ubrać jak tylko ciut chlodniej. Jednak sukienki najwygodniejsze.
No ja też mam taki problemi też uważam że sukienki wygodniejsze . Uwaga jaja pogoda ? Bo u mnie burzowo jeszcze zostałam sama w domu bo mój chłopak poszedł właśnie do pracy i zostawił mnie w burze a nie ukrywam że się boje

reklama
Czesc dziewczyny ;-) juz pewnie wiekszosc mnie nie pamieta, mialam Was podczytywac ale czasu brak.
Mam nadzieje ze u Was wszystko w porządku i że zdrowo rośniecie ;-)

Ogolnie dzis mam juz 13+5, termin z 26.02 na 24.02 sie zmienil ;-)
Mialam po drodze jakies plamienia itp ale wszystko jest ok. Za mało sie oszczedzalam..
Jestem po prenatalnych, wszystko dobrze ;-) kosc nosowa widoczna, przeziernosc 1,7.
Płci jeszcze nie znam.

Tak pomyslalam ze moze jak bedzie chlopak to odezwe sie do Was i moze odkupie od ktorejs ciuszki?;-) potrzebowalabym po prostu zdjec i wyceny i ewentualnie kosztow wysylki ;p
bo dziewuszkowe mam xP

Załączam foto z usg.
1534774305772.jpg

Załączniki

• 1534774305772.jpg
    1534774305772.jpg
    264,9 KB · Wyświetleń: 645
Do góry