reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

A ja dziewczyny średnio się wysypiam bo bolą mnie nogi jak śpię, przekręcam się z boku na bok.. Nie wiem o co chodzi, czy to przez brzuch czy coś mi uciska? Lepiej mi jest jak mam coś między nogami, muszę się w poduszkę chyba wyposażyc..
Ja mam tę poduszkę dla ciężarnych w kształcie litery "C" i dzieki niej śpi mi się świetnie. Nie wysypiam się tylko jak zasnę z synem, a poduszkę przejmuje mąż ;-)

@MatiMar Życzę Wam żeby pozostałe badania też wyszły w porządku i żebyście szybko wróciły do domu

U mnie poranek bardzo przyjemny, ale już zaczyna się robić gorącą. Dziś po południu z synem jedziemy do mamy, ona ma dużo chłodniej w mieszkaniu, u nas od 14 świeci słońce przed wszystkie okna i jest nie do wytrzymania. Dodatkowo nie muszę dziś gotować bo obiadek u mamusi :-)

reklama
@katkut3070 ooo... ta poduszka w kształcie litery C jest dobra do spania złożysz między nogi i rewelacja;) @Triss86 no mam nadzieję że tylko się potwierdzi dalej że był to fałszywy alarm. @PaniAg ja czułam corke I Się potwierdziło, mąż upierał się przy lekarzu że drugi synek, A ten tyko odwrócił się do niego I pokazał mu pityne:-D

Hej mamuśki jestem przerażona rano sie zwazylam i jest +10kg masakra od ostatniego wazenia przytylam 2kg a wazylam sie dwa tygodnie temu jak tak dalej pojdzie to ns porodówke sie wtocze a nie wejde.....

Cześć dziewczyny, ja mam bardzo duże problemy ze spaniem nie ma nocy żebym całą przespała i przez to czuje się cały czas zmęczona. Teraz kroiłam warzywa na leczo i mnie to wykończyło.
Wy się martwicie, że dużo przytyłyście a ja przytyłam tylko 3 kg i też zaczynam się martwić czy to aby nie za mało. Ja jestem na diecie cukrzycowej więc za dużo nie mogę jeść bo od razu mam za wysoki cukier. Byłam w piątek na badaniach połówkowych i lekarz mówi, że między pierwszymi badaniami prenatalnymi a tymi dzidziuś równomiernie przybiera i data porodu jest identyczna, ilość wód płodowych też jest prawidłowa więc może mało tyję w ciąży, chociaż brzuch mam duży podobno wygląda na 7 miesiąc a znajomi żartują czy bliźniak się gdzieś nie schował :)W ciąży z córką przytyłam 9 kilo a brzuch też był wielki :)

A ja dla odmiany śpię jak zabita... rano mała mnie budzi na śniadanie . Dawno tak dobrego snu nie miałam jak w ciąży .
Chociaż w 1 trym miałam stres i budziłam się w nocy

Korzystaj motylku ile się da bo niestety ten stan nie będzie trwał wiecznie ;)
Zasypiac mi źle bo siku sto razy , potem jakoś się muszę ułożyć a wiadomo brzuszek coraz większy i mi przystawia oddech haha i się przekręcić czasami graniczy z wyczynem bo jak mi wsadzi noge w jakiś narząd to yyyy [emoji23] ale odpukac śpię do rana nie wiem jak długo

reklama
Do góry