katkut3070
Fanka BB :)
Ciąża to chyba jedyny moment w życiu kobiety w którym może się martwić że za mało przytyła [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja juz 8,5 kg na +Hej mamuśki jestem przerażona rano sie zwazylam i jest +10kg masakra od ostatniego wazenia przytylam 2kg a wazylam sie dwa tygodnie temu jak tak dalej pojdzie to ns porodówke sie wtocze a nie wejde.....
Ciąża to chyba jedyny moment w życiu kobiety w którym może się martwić że za mało przytyła [emoji23]
Wow szacun.. Ja ogórki to drugi raz poza tym tylko troszkę truskawek i masa soków z malin. Planuję jeszcze nutelkę sliwkowa i tyle.Hej dziewczyny, ja przytylam 3-4kg a jestem w 22 tc, nie wiem co to znaczy "za malo pani przytyła" nigdy tego nie usłyszałam od lekarza, za to jak tylam w poprzednich ciążach to lekarz mnie opieprzal. Kurcze przeciez dziecko nie ciągnie z tłuszczu. Staram się zdrowo jesc i tyle, oczywiście są szalenstwa ale od czasu do czasu.
Co do słoików ja jakis czas temu zrobiłam 40 kg ogórków, 15 kg malin, 15 kg wisni tyle samo czeresni, 10 kg cukini, mam zamiar zrobic jeszcze buraczki i jabłka na kompot ale napewno nie w te upały bo nie podolam.
Wczoraj co mnie zdziwilo a raczej zaskoczyło, spuchly mi nogi....
Julianna a jak ty się w ogóle czujesz? dobrze pamiętam, że miałaś ostatnio jakieś skurcze?O rety a ja się zmuszam żeby sobie kawę zrobić nieraz xD
A no były, teorii miliony od czego, I czy bezpieczne czy nie, doszło w tym czasie polowkowe I wyszło że mam dość nisko łożysko, ale generalnie jakoś się po kościach rozeszła, obecnie skurcze są ale bardziej irytujące niż bolące, zwłaszcza jak się przefocze z boku na plecy młody aktywny dość regularnie, już sobie wyrobił normy kiedy kopie więcej a kiedy mniej I jestem przerażona bo robi to głównie późno wieczorem i w nocy a później imprezkę odsypia do 10-12 [emoji20] [emoji28]Julianna a jak ty się w ogóle czujesz? dobrze pamiętam, że miałaś ostatnio jakieś skurcze?
A no były, teorii miliony od czego, I czy bezpieczne czy nie, doszło w tym czasie polowkowe I wyszło że mam dość nisko łożysko, ale generalnie jakoś się po kościach rozeszła, obecnie skurcze są ale bardziej irytujące niż bolące, zwłaszcza jak się przefocze z boku na plecy młody aktywny dość regularnie, już sobie wyrobił normy kiedy kopie więcej a kiedy mniej I jestem przerażona bo robi to głównie późno wieczorem i w nocy a później imprezkę odsypia do 10-12 [emoji20] [emoji28]
W momentach aktywności spokojnie kopie wieeeecej niż 10x na 1h czyli jest cacy.
Miałam lekka panikę wczoraj, ale szpital nie wolał żebym się stawia na razie, dali zalecenia jak się monitorować I kiedy bić na alarm więc wrzuciłam na loozik I póki co jest ok