reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Hej dziewczynki!! Ja po wizycie z jednej strony jestem szczęśliwa bo będziemy mieli córeczkę :)A z drugiej przerażona jutro czeka mnie szpital:(. Lekarz stwierdził arytmie serca. Masakra:sad: tak mnie głowa boli z tych nerwów że szok:( Na fb pisałam posta Ale coś nie chce mi się dodaćo_O

reklama
Zazdroszcze, ze masz tak blisko gory [emoji7]

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Forum BabyBoom mobile app
Piękna mam okolicę do mieszkania to fakt [emoji7]
Witam Was ;)
Dziewczyny, w ktorym tygodniu robicie krzywą cukrową? Ja jutro mam rowny 23 tc i jutro ide na krzywą. Polozna mowila, ze ok, ale najlepiej robic miedzy 24-28tc

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Forum BabyBoom mobile app
Ja mam wizyte za trzy tygodnie równe to bede w 25 tc i wtedy dostanę skierowanie na badania ale nie wiem czy krzywą bede robić. Nie powinnam
Hej dziewczynki!! Ja po wizycie z jednej strony jestem szczęśliwa bo będziemy mieli córeczkę :)A z drugiej przerażona jutro czeka mnie szpital:(. Lekarz stwierdził arytmie serca. Masakra:sad: tak mnie głowa boli z tych nerwów że szok:( Na fb pisałam posta Ale coś nie chce mi się dodaćo_O
Będzie wszystko dobrze zobaczysz[emoji8] najważniejsze to ze zdiagnozuja malutką[emoji8]

Ja tez robilam zastrzyki z heparyny po operacji 10 dni. W brzuch, ale mozna też w boczek albo udo. Tam gdzie można fald skóry złapać bo to podskórne.
Jesteście dzielne mamuśki tyle Wam powiem [emoji4][emoji4][emoji4]

O kurde :( mówił cos wiecej? W szpitalu co będą robic?

Gratulacje córki :* kochana spokojnie, wazne ze lekarz zauwazył problem. W szpitalu dokladnie zdiagnozują i wszystko bedzie dobrze [emoji173]️

@Sabi32 długo oglądał serduszko, sprawdzał zapis, powiedział że bicie jest nierownomierne, I najlepiej to sprawdzić. Sama nie wiem co będą robić bo jestem w takim szoku. Coś mi jeszcze tłumaczył Ale nie zakodowalam tego bo cały czas myślałam o tym szpitalu. Głowę to mi dziś chyba rozsadzi:sad:

reklama
Ja dzisiaj tez po wizycie połówkowej. Milenka jest już po badaniu przez czwartego lekarza na 1000% dziewczynką. Zdjęcia nie dostałam. Wszystkie przepływy i narządy super. Mała księżniczka waży 430gr.
Jak byliśmy w Poznaniu to moja kochan psina zdjęła sobie opatrunek, wyciągnęła tampon i wygryzła szwy :mad:. Byliśmy na zmianie opatrunku i wyjęciu sączka, którego sama sobie już wyjęła a opatrunek zrobiła teściowa. Lekarz obejrzał jej tą ranę i nie wyglada źle, mimo że sama sobie szwy wygryzła. Dostała kołnierz za karę i będzie się biedna męczyć musiała :(. Miejmy nadzieje, że sobie bakterii nie rozniosła jak lizała bo jak się gangrena albo gronkowiec jakiś przypląta to będzie kaplica :(.

Gratulacje kochana dziewczynki! A ta arytmia to teraz tak nagle się okazało? Wcześniej było dobrze? Trzymam mocno kciuki i postaraj się nie denerwować! Mam nadzieje, że w szpitalu dokładnie wszystko sprawdzą.

Do góry