Dobrze ze mąż tak zareagowal a nie z nerwowo. Z Mama wszystko dobrze? Ja ostatnio w piekarni chcialam kupic CHAŁWE[emoji23][emoji23][emoji23] i mówię do Pani czy jest chałwa. Mąż mówi chałka, Pani mówi ze chałwy niestety nie maja ale chałka jest. A ja znów do tej Pani to poproszę tą chalwe[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] tez sie mezu ze mnie śmieje ze bujam w obłokach[emoji23][emoji23][emoji23]Super[emoji7][emoji7] gratulacje[emoji173][emoji7]
Ja dzisiaj rano zalatwilam co mial załatwić, zakupy w biedronce na obiad zrobilam, wrocilam, zrobilam obiad żeberka dzisiaj z warzywami ,dzieciom kurczaka bo nie lubia takiego miecha jak żeberka, zrobilam nalesniki z serem, masłem orzechowym takim z kawalkami orzechów naturalnym i malinami, bylam w lumpku i o 14 jak juz wszystko ogarnelam łącznie z trzema praniami, padlam na 1,5 h bo mężu wcześniej wrocil. Pojechalismy na szybko nad wode i znów robienie jedzenia[emoji23][emoji23][emoji23] salatke grecką, uwielbiamy. A mężowi diete pudelkowa na mase robię[emoji23][emoji23] 3 pudelka jedzenia do pracy zabiera[emoji123][emoji123][emoji123][emoji33] wielkolud[emoji23] poszedl na trening a ja mam chwilke zeby odpocząć..ide pod prysznic bo potem męża na szybki seksik musze wziąć [emoji23][emoji4][emoji4][emoji16]
Cos czuje ze znów dzisiaj nie zasne pół nocy, mlody tak wariuje[emoji16][emoji16][emoji16]