reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Hej, trochę mnie nie było... Wczoraj wróciliśmy z urlopu, byliśmy nad morzem. Nigdy nie bylam tak opalona jak teraz ;)
Postaram się przed snem choć trochę nadrobić :)

reklama
Ja właśnie wracam z wizyty [emoji33][emoji33][emoji33] z moimi bąbelkami wszystko dobrze tylko pan doktor nie jest pewnie. Czy drugi to chłopak czy nie , jeden napewno [emoji6]
Waza 330g i 327g więc rosną super [emoji4]
Luteinę mam brać dlaej wrazie W [emoji4]
Kamień z serca mi spadł ze wszytsko ok , mam nadzieję że też powie to na połówkowych lekarz . Spokojnej nocy [emoji4][emoji8]
Gratuluję super ze wszystko ok☺

@shiran85 gratulacje:):) @PatkaPatka oja no tez bym sie zestresowala, ale dziewczyny maja racje moze wciagnelo, oby, nawet nie wpadlam na to od razu a przeciez tak to dziala faktycznie..

Dzis zrobilismy sobie z M carbonara ale mi sie marzyla i uwaga mialam do ogarniecia tylko makaron, M kroil boczus i wykańczał temat, no i po1 nie ustawilam licznika i nie wiedzialam przez to ile juz sie robi:D a potem sie okazalo ze za malo ugotowalam, bo my sobie zawsze wazymy i zrobilam sobie za mala porcje , 80 gram +60 mialo byc a zrobilam 120:D a byl taki dobry sosik ze sobie dogotowalam:D a mowie sobie no jak mozna spitolic makaron:D orety co za odmozdzenie

Boże dziewczyny jakie mam nerwy, siedzę i rycze.. po pracy poszłam na zakupy zadzwoniła mama że mam na dziś wizytę u kardiologa o której zapomniałam, w pośpiechu poleciałam do bankomatu wybrać pieniądze na tą wizytę, ale głupia nie zabrałam ich z bankomatu, cofnęłam się po minucie i już ich nie było.. pieniądze wiadomo rzecz nabyta ale z tych nerwów aż się trzęsę, jeszcze mnie mój denerwuje gadaniem "czego ryczysz" chyba nie rozumie jak to jest być wściekłym na maksa.
Dobrze ze mąż tak zareagowal a nie z nerwowo. Z Mama wszystko dobrze?
Po kilkudziesięciu sekundach wciąga spowrotem więc jest szansa że nikt nie zdążył.. Współczuję ale ja też jestem taka zakręcona ostatnio :/ mąż ostatnio stwierdził że się o mnie martwi że gdzieś pojadę i zapomnę jak wrócić (a ja tylko wyszłam z nim ze sklepu i zapomniałam czy jesteśmy jego czy moim autem i stałam parę sekund jak głupia). [emoji1]
Ja ostatnio w piekarni chcialam kupic CHAŁWE[emoji23][emoji23][emoji23] i mówię do Pani czy jest chałwa. Mąż mówi chałka, Pani mówi ze chałwy niestety nie maja ale chałka jest. A ja znów do tej Pani to poproszę tą chalwe[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] tez sie mezu ze mnie śmieje ze bujam w obłokach[emoji23][emoji23][emoji23]
Dziewczyny będę mieć córeczkę [emoji1]
Moja się już cieszy że będzie mieć siostrę [emoji1]
Super[emoji7][emoji7] gratulacje[emoji173][emoji7]

Ja dzisiaj rano zalatwilam co mial załatwić, zakupy w biedronce na obiad zrobilam, wrocilam, zrobilam obiad żeberka dzisiaj z warzywami ,dzieciom kurczaka bo nie lubia takiego miecha jak żeberka, zrobilam nalesniki z serem, masłem orzechowym takim z kawalkami orzechów naturalnym i malinami, bylam w lumpku i o 14 jak juz wszystko ogarnelam łącznie z trzema praniami, padlam na 1,5 h bo mężu wcześniej wrocil. Pojechalismy na szybko nad wode i znów robienie jedzenia[emoji23][emoji23][emoji23] salatke grecką, uwielbiamy. A mężowi diete pudelkowa na mase robię[emoji23][emoji23] 3 pudelka jedzenia do pracy zabiera[emoji123][emoji123][emoji123][emoji33] wielkolud[emoji23] poszedl na trening a ja mam chwilke zeby odpocząć..ide pod prysznic bo potem męża na szybki seksik musze wziąć [emoji23][emoji4][emoji4][emoji16]

Cos czuje ze znów dzisiaj nie zasne pół nocy, mlody tak wariuje[emoji16][emoji16][emoji16]

Hej dziewczyny ja tak szybko. Wczoraj mąż miał operacje a dzisiaj wypisali go już do domu. My z synkiem wczoraj wróciliśmy a dzisiaj maraton po lekarzach miałam z sobą i mamą. Padam na twarz. Postaram Was później poczytać a na razie życzę dobrej nocy.

Nie będę tego wrzucać w ciążowych zakupach, bo to dla troszkę starszych dzieci, ale patrzcie, jakie super podróbki zwierząt Duplo są na Aliexpress. Dziś dotarła kolejna paczka, mamy już całe ZOO [emoji28] Młody zachwycony, bo uwielbia zwierzątka, a za całość w promocji dałam niecałe 22 złote. I wyglądają jak oryginały :)

Zobacz załącznik 884075
No fakt za naprawdę śmieszne pieniądze można tam kupić, mój już na etapie lego też zamawiam mu tych jego superbohaterów, płytki lego, tasmy lego, wszystko kompatybilne z oryginalnymi.

Dobrze ze mąż tak zareagowal a nie z nerwowo. Z Mama wszystko dobrze? Ja ostatnio w piekarni chcialam kupic CHAŁWE[emoji23][emoji23][emoji23] i mówię do Pani czy jest chałwa. Mąż mówi chałka, Pani mówi ze chałwy niestety nie maja ale chałka jest. A ja znów do tej Pani to poproszę tą chalwe[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] tez sie mezu ze mnie śmieje ze bujam w obłokach[emoji23][emoji23][emoji23]Super[emoji7][emoji7] gratulacje[emoji173][emoji7]

Ja dzisiaj rano zalatwilam co mial załatwić, zakupy w biedronce na obiad zrobilam, wrocilam, zrobilam obiad żeberka dzisiaj z warzywami ,dzieciom kurczaka bo nie lubia takiego miecha jak żeberka, zrobilam nalesniki z serem, masłem orzechowym takim z kawalkami orzechów naturalnym i malinami, bylam w lumpku i o 14 jak juz wszystko ogarnelam łącznie z trzema praniami, padlam na 1,5 h bo mężu wcześniej wrocil. Pojechalismy na szybko nad wode i znów robienie jedzenia[emoji23][emoji23][emoji23] salatke grecką, uwielbiamy. A mężowi diete pudelkowa na mase robię[emoji23][emoji23] 3 pudelka jedzenia do pracy zabiera[emoji123][emoji123][emoji123][emoji33] wielkolud[emoji23] poszedl na trening a ja mam chwilke zeby odpocząć..ide pod prysznic bo potem męża na szybki seksik musze wziąć [emoji23][emoji4][emoji4][emoji16]

Cos czuje ze znów dzisiaj nie zasne pół nocy, mlody tak wariuje[emoji16][emoji16][emoji16]
To ja miałam wizytę a nie mama, ale wszystko okej, dziękuję :*

reklama
Do góry