karOls9
Fanka BB :)
Oo no ja np dzisiaj już dwa razy chciałam spakować spowrotem [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo no ja np dzisiaj już dwa razy chciałam spakować spowrotem [emoji23]
Musisz wejsc w link, który podała Sabi i poprosić i dołączenie do gruoy, a ona jako administrator Cię dodaShiran85 gratulune córeczki
Sabi mam sie sama jakos dodac di tej grupy na fb czy Ty z automatu nas tam dodalas?
W UK położne polecają podać dziecku sok z pomarańczy. Nie wiem czy działa to na dorosłych, ale moja córka jak nie mogła się załatwić to na nią od razu działało...Hej dziewczyny. Ja mam kryzys zaparciowy od 5 dni nic...
Jak to nie pomoże, to chyba sie popłacze uprzedzając pytania: tak, probowałam juz WSZYSTKIEGO, jedynie czopko glicerynowe zostały...
Zobacz załącznik 883565
Link do: Zaloguj się do Facebooka | Facebook Grudniowe mamy 2018 babyboomHej a ta nasza grupa sie jakos nazywa bo weszlam w ten link od Sabi i du......a
Mi połknął, dzięki za kciukasyNuda tak ma na imię Kacper, mówimy na niego Kacprys, Kacpryniu ale to raczej nasze wewnętrzne zdrobnienia ;-) nie wiem czy takowe w słowniku występują. Drugi syn to Kuba a u Nas w domu jest Buba lub Bubusiem ;-)
Totois to nie problem, prace na pewno fajna znajdzie.
Mama podrzucaj przepis na tą sałatkę grecka, smaka mi narobilas.
Nie pamietam już u której bankomat połknął kasę, ale trzymam kciuki aby tak było!!
Sabi, nonono nie kazdy ma fb, przeciez mozna zamknac ta grupę i też nikt z zewnątrz nie będzie miał dostępu a też można wtedy pisać o wszystkim. Miałyśmy tak na czerwcowkach.
Kruszka pokazuje ta opalenizne ;-)