reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja właśnie wracam z wizyty [emoji33][emoji33][emoji33] z moimi bąbelkami wszystko dobrze tylko pan doktor nie jest pewnie. Czy drugi to chłopak czy nie , jeden napewno [emoji6]
Waza 330g i 327g więc rosną super [emoji4]
Luteinę mam brać dlaej wrazie W [emoji4]
Kamień z serca mi spadł ze wszytsko ok , mam nadzieję że też powie to na połówkowych lekarz . Spokojnej nocy [emoji4][emoji8]

reklama
Ja właśnie wracam z wizyty [emoji33][emoji33][emoji33] z moimi bąbelkami wszystko dobrze tylko pan doktor nie jest pewnie. Czy drugi to chłopak czy nie , jeden napewno [emoji6]
Waza 330g i 327g więc rosną super [emoji4]
Luteinę mam brać dlaej wrazie W [emoji4]
Kamień z serca mi spadł ze wszytsko ok , mam nadzieję że też powie to na połówkowych lekarz . Spokojnej nocy [emoji4][emoji8]
Oooooo super wieści[emoji173][emoji173][emoji173] a to dopiero zagadka , jak tu sprawdzić u Dwóch[emoji4][emoji4][emoji4]

Ja nie wiem co mam z tym spaniem. Nie dosc ze zasnelam o 1 to o 5 pobudka i zasnąć nie mogę. Ale zbieram sie w takom razie. Fejsa doprowadz do stanu użytkowania i jade pozalatwiam sprawy póki upałów nie ma. Musze do mopsu skoczyc, wnioski o 300+ złożyć i o przedłużenie 500+. Chłopaki śpią , pewnie pospia do 9-10 po treningu wczorajszym to pozalatwiam zanim wstana..potem najwyżej odespie[emoji4][emoji4][emoji4]

Milego dnia mamuśki[emoji8][emoji8][emoji8]

Polska służba zdrowia.. ach taka cudowna.
Byłam u kardiologa. Zmierzyła mi Pani doktor ciśnienie i dała dwa skierowania na badania. Chciała dobrze, więc dała jeszcze skierowanie na izbę przyjęć w celu zrobienia ktg serca. Czekałam dwie godziny. Jestem w ciąży zagrożonej. Po owym czasie poprosiłam partnera aby poszedł i spytał kiedy zostanę przyjęta, ponieważ ciężko mi się już siedzi, w dodatku jest gorąco. Brzuch zaczyna mnie boleć. Usłyszał : mogę zaprowadzić Państwa do sali aby się Pani położyła na kozetce to tyle co mogę zrobić. Przede mną jakieś 15osob. A dodatkowo co jakiś czas ktoś przyjeżdżał karetką. Zdenerwowana weszłam do sali w której siedzą już ludzie w oczekiwaniu na lekarzy. Z jednej strony +\- po 20osob. Mój czas oczekiwania nieznany ale mniej więcej jeszcze od 2,5- do 6godzin.
Zrezygnowaliśmy. Jutro będę dzwonić do szpitala i się rejestrować na pozostałe badania.
Hmm. A niby kobiety w ciąży mają być przyjmowane poza kolejnością nawet w szpitalach...
Brak slow na taka sluzbe zdrowia! Zeby czlowiek caly czas mysial walczyc o swoje. Prawo to jedno, a prakrtka drugie niestety...

Witamy się :*
Upał niestety od rana, zaraz do pracy, dobrze, że jest ta klimatyzacja. Kompletnie nie mam pomysłu co dziś na obiad, coś na szybko i bez dużego gotowania żeby jeszcze bardziej mieszkania nie nagrzewać, jakieś pomysły? :)

Synek wieczorem pokopał jeszcze troszkę, bardzo delikatnie ale jestem pewna, że to on.. :D Pod pośladkiem zrobiły mi się okropne rozstępy, czy ktoś wie czy jakaś maść na blizny mi na to pomoże? wydaje mi się, że wcale mi tyłek i nogi nie przytyły a tu jednak.. :|

Szyba edycja: Syn znowu szaleje, koło pępka już go czuje.. jaram się na maxa :D

Witamy się :*
Upał niestety od rana, zaraz do pracy, dobrze, że jest ta klimatyzacja. Kompletnie nie mam pomysłu co dziś na obiad, coś na szybko i bez dużego gotowania żeby jeszcze bardziej mieszkania nie nagrzewać, jakieś pomysły? :)

Synek wieczorem pokopał jeszcze troszkę, bardzo delikatnie ale jestem pewna, że to on.. :D Pod pośladkiem zrobiły mi się okropne rozstępy, czy ktoś wie czy jakaś maść na blizny mi na to pomoże? wydaje mi się, że wcale mi tyłek i nogi nie przytyły a tu jednak.. :|

Szyba edycja: Syn znowu szaleje, koło pępka już go czuje.. jaram się na maxa :D
Ja caly czas uzywam bio.oila, ale ostatnio zostal mi polecony przez mame czworki dzieci w tym blizniakow eucerin olejek przeciw rozstepom i na istniejace, podobno b. Dobry [emoji4] trudno dostepny juz, ale w internetach jest.

reklama
Ja caly czas uzywam bio.oila, ale ostatnio zostal mi polecony przez mame czworki dzieci w tym blizniakow eucerin olejek przeciw rozstepom i na istniejace, podobno b. Dobry [emoji4] trudno dostepny juz, ale w internetach jest.
Ja też używam BioOil, ale chyba nie do końca mi pomaga.. chociaż może ja się niedokładnie smarowałam i pod pośladkiem zapomniałam, no sama nie wiem.. w sumie nigdzie indziej na razie nie mam ;)

Do góry