Max 38 stopni przez Góra 15 minut i to bez jaccuzi, wiem, ubolewamNie ma się co nakręcac...gdybym sugerowała się moimi 4 poronieniami to chyba bym zwariowała w tej ciąży . Pozytywne myślenie przede wszystkim... czuwanie pilnowanie w granicach rozsądku . Byle do przodu
Julianna mega !!! Ale pamiętaj nie wchodź do za ciepłej wody bo skurcze możesz wywołać [emoji4]
reklama
lucalew
Fanka BB :)
To normalne i ja stwierdziłam żeby dać dziecku jedna np ścianę i niech tworzy [emoji3]Czy tylko ja mam takie niegrzeczne dzieci ktore wola malowac wszedzie tylko nie po kartce ? Zobacz załącznik 883307
lucalew
Przed według mnie dobrze mieć spotkanie z położna jesli to pierwsze dziecko i nie chodzi się do szkoły rodzenia.A tak szczerze to ta położna była Wam w czymkolwiek pomocna? Nie lubię jak mi się ktoś obcy kręci po domu i wolałabym tego uniknąć ale słyszałam, że to obowiązkowe.
motylkowelove
No lepiej nie ryzykować chociaż kusi kusi , ale już miałaś problemy więc lepiej wilka z lasu nie wołać [emoji4]Max 38 stopni przez Góra 15 minut i to bez jaccuzi, wiem, ubolewam
Moja królewna ma imprezę jak chce iść spać xD i weź się tu ułóż hehe
Dokładnie, kąpieli nie pamiętam kiedy ostatnio miałam, ciągle szybki prysznic, co by nie ryzykować że zaslabne.No lepiej nie ryzykować chociaż kusi kusi , ale już miałaś problemy więc lepiej wilka z lasu nie wołać [emoji4]
Moja królewna ma imprezę jak chce iść spać xD i weź się tu ułóż hehe
Ale jutro dupke chwilkę pomocze, no niev ma bata! Bez włączania babelkow ale kurde chociaż chwilkę....
motylkowelove
Ja teraz to prysznic w takiej wodzie letniej ale akurat upały więc spoko , ciężko mi już włosy myć bo rece do gory cierpna no i właśnie duszno sie robi także małz teraz wchodzi ze mną i mam obsługę klienta [emoji23] kabinę mamy duża także mieścimy się w 3 [emoji16]
lucalew
Ja nie Natka ale mnie straszyli z synkiem jak byłam w ciąży ok 17-18 tc że mało przybiera, mało wód i że z małą waga się urodzi a urodził się z piękną waga 3475 gNatka Ty urodzilas hipotrofika ?? W którym tc mowili że mało przyrasta wagowo?
lucalew
Ja nie Natka ale mnie straszyli z synkiem jak byłam w ciąży ok 17-18 tc że mało przybiera, mało wód i że z małą waga się urodzi a urodził się z piękną waga 3475 gNatka Ty urodzilas hipotrofika ?? W którym tc mowili że mało przyrasta wagowo?
Ja tylko swojego proszę o pilnowanie mnie i pomoc w wyjściu, my mamy wannę z prysznicem więc trzeba lekkiej gimnastyki żeby wejść i wyjść.Ja teraz to prysznic w takiej wodzie letniej ale akurat upały więc spoko , ciężko mi już włosy myć bo rece do gory cierpna no i właśnie duszno sie robi także małz teraz wchodzi ze mną i mam obsługę klienta [emoji23] kabinę mamy duża także mieścimy się w 3 [emoji16]
Ryzykowne więc mój mnie musi asekurowac.
Ręce też mi cierpna ale jeszcze włosy daje rade umyć uffff. Czasem tylko się plecami wypinam I proszę o szorowanko
reklama
motylkowelove
Wiem jak mieszkałam w uk też tak miałam w łazience [emoji16] teraz mam kabinę u siebie w domu a na górze będzie wanna i prysznic z tym ze prysznic taki na 1.5 m [emoji23] ale zanim to będzie to jeszcze trochę na razie płytki leżą wanna stoi i czeka aż maz będzie miał czas bo poki co to u kogoś wiecznie coś robi ... do roku czasu chce skończyć powoli górę Julce pokoik zrobić też bo w sumie wszystko przygotowane malować tylko i podłogi położyć a nie ma komu [emoji23]Ja tylko swojego proszę o pilnowanie mnie i pomoc w wyjściu, my mamy wannę z prysznicem więc trzeba lekkiej gimnastyki żeby wejść i wyjść.
Ryzykowne więc mój mnie musi asekurowac.
Ręce też mi cierpna ale jeszcze włosy daje rade umyć uffff. Czasem tylko się plecami wypinam I proszę o szorowanko