reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja tylko swojego proszę o pilnowanie mnie i pomoc w wyjściu, my mamy wannę z prysznicem więc trzeba lekkiej gimnastyki żeby wejść i wyjść.
Ryzykowne więc mój mnie musi asekurowac.
Ręce też mi cierpna ale jeszcze włosy daje rade umyć uffff. Czasem tylko się plecami wypinam I proszę o szorowanko :D
Ja skacze do i z wanny jeszcze jak sarenka ale pewnie po ewentualnej cc będę też prosić męża o pomoc.

reklama
Mąż wlal letniej I tylek zamoczyl nim poszedł do pracy :) o 21 już takiego upału nie.ylo więc 25st wody I tak ciut za bardzo wychladzalo nawet pomimo faktu że z każdej strony jesteśmy oslonieci od wiatru....

Wiem jak mieszkałam w uk też tak miałam w łazience [emoji16] teraz mam kabinę u siebie w domu a na górze będzie wanna i prysznic z tym ze prysznic taki na 1.5 m [emoji23] ale zanim to będzie to jeszcze trochę na razie płytki leżą wanna stoi i czeka aż maz będzie miał czas bo poki co to u kogoś wiecznie coś robi ... do roku czasu chce skończyć powoli górę Julce pokoik zrobić też bo w sumie wszystko przygotowane malować tylko i podłogi położyć a nie ma komu [emoji23]
Na poprzedniej chacie miałam kabinę prysznicowa w sypialni, Wielka była, tęskno mi do niej czasem :( na swojej chacie też będziemy mieli łazienkę osobna do sypialni właśnie z taką wielką kabina, ale to jeszcze kilka lat zanim weźmiemy kredyt na chatę. Najpierw trzeba ukulac wkład własny.....

Ty i tak cesarke pewnie bedziesz miala wczesniej :) nie no nie mysl ze to bedzie wczesniak, chyba po 36 tyg to juz donoszona ciaza i mozna rodzic :) a wiecie jak bylam w szpitalu to byla kobieta ktora miala 10 miesieczna corke i urodzila drugie dziecko, mowilam do meza ze gdyby jedno urodzila na poczatku roku a drugie na koncu to by byly z jednego roku :D
Mam sąsiadki siostry z jednego roku tzn jedna ze stycznia a druga z grudnia [emoji3]

Ty i tak cesarke pewnie bedziesz miala wczesniej :) nie no nie mysl ze to bedzie wczesniak, chyba po 36 tyg to juz donoszona ciaza i mozna rodzic :) a wiecie jak bylam w szpitalu to byla kobieta ktora miala 10 miesieczna corke i urodzila drugie dziecko, mowilam do meza ze gdyby jedno urodzila na poczatku roku a drugie na koncu to by byly z jednego roku :D
Ja mam sąsiadki siostry z jednego roku tzn jedna ze stycznia a druga z grudnia [emoji3]

cześć :)
mamusia 96 bez stresu bedzie dobrze:)
magdalenka pisałaś, że musisz urodzić w grudniu bo nie dostaniesz macierzyńskiego? dlaczego? gdzie mieszkasz?
dziewczyny z pl czemu idziecie na urlop? nie szkoda Wam go? ;) ja miałam iść teraz na uw a wzięłam l4. urlop wybiorę po macierzyńskim (chyba, że rząd coś wymyśli...), każdy dzień z dzieckiem na wagę złota :) a l4 i tak płatne 100 %

reklama
Kurcze zdenerwowałam sie :( dziewczyna na Facebooku napisala ze jej sie skraca szyjka i rok temu miala to samo i urodziła w 27 tyg i dziecko zmarlo. teraz bede sie nakrecac
Natka przestań serio. Nie ma co się nakręcac. Rodzą się dzieci w różnych tc nawet donoszone umierają. Przestań proszę!!! Włącz sobie jakąś komedie mówię Ci!!!

Do góry