reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

No naprawdę , nie wiem czy te kobiety na tyle są głupie czy ja nie wiem , szkoda nerwów , o tym że urodzi zdrowe dziecko to wiem bo zawsze tak jest i znam wiele przypadków że kobiety piły paliły i żeby tylko to i rodziły zdrowe dzieci , a tutaj czlowiek drży o to maleństwo każdego dnia boi i wgl [emoji29][emoji29]
W dodatku to dorosła kobieta koło 30tki A nie żadna młoda siksa.. być może jutro będą o tym mówić w tv..

reklama
Hejka wczoraj wyjechalam z synkiem na półwysep i jakoś czasu nie miałam żeby do Was zajrzeć. Glonów już na szczęście nie ma więc synek cały szczęśliwy. Muszę Was nadrobić.

Moja 7 latka to nie dosc ze je godzinę to jeszcze wczesniej zastanawia sie co chce zjesc godzinę

Cycki bola cały czas, nienawidzę jak mnie ktoś dotknie a szczególnie sutki. Moj maz lubil mi do niedawna robic "żarcik" i za nie lapac ale juz sie przekonal ze to grozi śmiercią lub kalectwem

Masakra Patka, słów brak

Akcja pod blokiem taka, że ręce opadają. Właśnie policja i pogotowie zabierają nam panią w ciąży z pod bloku która ma 3 promile, nago leżała koło ławki i wołała że chce do psychiatryka, podobno po dopalaczach..

A my tak drżymy o nasze dzidziusie..

Jpdl szok !!! gdzie te baby mają mózg ... w D chyba tylko ... szkoda dziecka :/

Ja pyałam, czy mam jeszcze wykonywać jakieś dodatkowe badania, powiedział ze nie widzi potrzeby, bo wszystko jest wręcz książkowo :) ufam mu, bo ma certyfikat i jest naprawdę dobrym specjalistą jeśli chodzi o badania prenatalne.
Za tydzien w piątek mam wizyte u swojego, to zobaczymy co powie na wyniki i dzisiejsze pomiary :)

Ja mam masakre ogolnie w majtkach... Sluzu sporo
Nie jestem w stanie chodzic bez wkladki, choc normalnie staram sie ich unikac, ale teraz musialabym.majtki zmieniac co godzine... Ogolnie czuje sie "tam" caly czas nieswiezo, szczegolnie to te upały. Podmywam sie nawet kilka razy dziennie...nie wiem czy to juz choroba psychiczna, czy naprawde w ciazy tak to wygląda...
W ciąży tak może być ze czuje się cały czas mokro a pogoda tez nie pomaga. Natomiast uwazalabym z tym podmywaniem żeby nie wypłukać flory bakteryjnej która tak nam teraz w tym okresie ciąży szczególnie jest potrzebna i chroni przed infekcjami.

reklama
@Dagaa11 za dużo też się nie podmywaj , bo jednak czasami niech tam te dobre bakterie sobie będą , czasami nadmierna higiena może zaszkodzić :) ja mam coś takiego , że mój śluz jest jak woda teraz , progesteron daje na noc , to rano leci mi po nogach ... nie mam takiego śluzu jak x tygodni temu tylko cieknie , nawet sie wystraszyłam czy to normalne i nie wody gdzieś , ale koleżanka pisała mi , że miała to samo .
Ja w ciąży z synkiem też i podpaski szły w ruch.

Do góry