EklerkaDaria
Fanka BB :)
I dlatego cię podziwiam z tymi twoimi chłopakami. Ja mam dwóch razem z mężem i dziekuje Bogu ze córka będzie, bo już im mówiłam ze jak chłopak to za 10 lat będę w psychiatryku . Z moim się umówiłam ze 3 razy w tyg piszemy po 5 zdań dla utrwalenia literek. Już mu się uzbierało 30 zdań do napisania, bo wiecznie coś jak mu przypominam. Tylko playstation, telewizor, tablet i basen i tak na zmianę.Ja mam dzisiaj jakis lekko nerwowy dzien. Moi synowie to czasem jak male dwulatki sie zachowująod grania to mozgi im przestaja działać czasami mam wrażeniezawiozlam ich na trening. Mlody ma takie fochy ze jak go pytam czemy.nie zalozyl tych butow tylko inne to zaraz zaczyna ryczec i nie odpowiada. A najbardziej na świecie nie nawidze tego jak zadaje pytania i ktos nie odpowiada. Pokazac jakie ciuchy zalozyc, jakie buty, kanapke pod paszcze podać , zrób to, zrób tamto, jak mowie idź z psem to najwiecej sie nagadac trzeba CZEMU JA, Jezusie przenajswietszy kazdy chlop taki jest??? Zero wlasnego zdania i ogarniania siebie.Tyle lat maja a zachowują sie.od tego grania jak maluszki. Ale w sumie duzi chlopcy tez tak majamusialam sie wygadac
Jakbym o moim synu czytałaOdnośnie dzieci- ja od kilku dni mam kryzys z moją corka, czasem mam ochote dać jej klapsa, bo juz z nerwow nie wytrzymuje. Ona jest tak maksymalnie rozkojarzona...mowie, zwby poszla umyc zeby, schodzi na dol do lazienki, wraca.po jakims czasie i mowi, ze zebow nie umyla, bo zapomniała...
Albo jej darcie się... Jest nadole, ja na gorze, chce coś ode mnie o zamiast przyjsc, to stoi przy schodach isię drze na cały dom MAMOOOO!!!....
No i jej jedzenie... Godzine potrafi jesc obiad, doslownie, a do tego jest okropnym niejadkiem... Doprowadza mnie do szału
To tez o moim ! Ja zawsze odpowiadam, ze jestem tu i jeszcze słyszę. Ale to chyba po szkole i przedszkolu tak mają ze czekają na zezwolenieZ tym darciem mam to samo..albo " maamo?" I zamiast gadac o co chodzi, to czekaja az ja powiem "coooo" no szlak trafia. Rozkojarzenie to samo, idzie po cos i zapomni po co..eh. male dzieci maly klopot, duze dzieci duzy klopot...
Mnie nie bolą, ale za to swędząCzy bolą Was cycki? Bo ja od początku ciąży miałam spokoj bo karmiłam jeszcze, teraz mija dwa miesiące odkąd przestałam I moje piersi to teraz 2 wielkie bomby I tak mnie sutki bolą że masakra
No to nieźle ci się śni. Jak tak czytam to zazdroszczę wam trochę tych snów. Z synem tez ciagle gacie miałam mokre, a w tej ciąży jakieś pierdoly mi się śnią na maksa, zero konkretówTaa, to u mnie ta faza ksiezycowa dziala na seksualnosc, snia mi sie czworokaciki i pieciokaciki o cholera wie co jeszcze
A piersi w sumie bolą troche, bardziej sutki.
Masakra.... Teraz o moim mieście było głośno. Chłopak zginął, a dwie dziewczyny w szpitalu. Było w tvn24. Głupota ludzka mnie przeraża. Ja już syna uczę, bo się pyta co to dopalacze, narkotyki itp. Nawet pyta jak wyglądają i oglądał filmiki jak zachowują się ludzie „po”. Mam nadzieje ze były na tyle przerażajace ze nigdy nie wpadnie mu do głowy spróbować.Akcja pod blokiem taka, że ręce opadają. Właśnie policja i pogotowie zabierają nam panią w ciąży z pod bloku która ma 3 promile, nago leżała koło ławki i wołała że chce do psychiatryka, podobno po dopalaczach..
A my tak drżymy o nasze dzidziusie..