reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

@EklerkaDaria w sensie uszyc taki kocyk otulacz do nosidelka? No sobie bede szyla na pewno, wiec jak chcesz to spoko. A ten pleciony ochraniacz to tak, bede szyc z bawelny.

Ja z nowu nie uznaje lozeczka turystycznego dla noworodka, wg mnie ten wyzszy poziom jest taki niestabilny, zadnego materacyka porzadnego ani nic. .chyba ze sie cos zmienilo :) ale zawsze sobie mysle, ze to tak jakbym ja miala spac zamiast w lozku to na lozku polowym :D

Jaka zupe mi doradzicie? Musze jakas zrobic..moze szpinakowa? Brokulowa?

reklama
Anet to nie ciekawie.

No nie bo polowa rodzina sie tez przez to poklocila, siostra stanela za tata i z nia tez nie mamy kontaktu w dodatku jest taka sama jak tata bo wnosi sprawy na policje na brata ( mieszkaja w angli) a jak przyjezdza do polski to idzie z tata na policje i wnosi sprawe na mame ( jej sie wyrzekla ). Ale co ja im poradze nie mieszkam tam juz od stycznia 2015, zreszta dlatego ze chcieli zebysmy sie szybko wyprowadzili.

To masakra, mniej więcej tez to przechodziłam, ale nie byłam pełnoletnia wiec to tak oględnie byłam przesłuchiwana. Współczuje i mam nadzieje, ze dadzą ci spokój w tym stanie i nie będą cię już ciągnąć po komisariatach i sądach. Ja z synem w 7 miesiącu w prokuraturze byłam sprawy z sąsiadem (policjantem) rozwodził się i żona chciała go pogrążyć. Tez nie wiem czy przez te nerwy prędzej nie urodziłam.

Mój syn strasznie się wiercił. Potrafił się obrócić do góry nogami, albo nogi wystawały za łóżko między szczebelkami. Do dzisiaj mu to zostało, bo słyszę dwa pokoje dalej jak rąbie w nocy w ścianę ;)

To moje rodzenstwo jest niepelnoletnie, brat ma 15 lat jeszcze nie cale i od 12 roku zycia wszystko przezywal a siostra w sierpniu 18 i juz ma wezwanie na policje. Tata jest taki ze on nigdy nie odpusci, bo zawsze musi byc po jego mysli z drugiej strony myslimy ze byc moze jest na cos chory ale wtedy byl by az tak sprytny? Ja i tak nigdzie juz zeznawac nie bede bo wlasnie nie chce sie denerwowac, juz dwie ciaze stracilam.

Ma bo nawet na zdjęciu widać dziurki [emoji4]
Dziurki mogą być do szelek spacerówki :) Chyba, że z opisu produktu albo z innych zdjęć wynika, że to jest wystarczająco małe do fotelika, to spoko. Nie odradzam :D Chociaż osobiście wolę do fotelika kocyk niż taką puchatość, trudno to rozchylić i dziecku może być gorąco w samochodzie.

@EklerkaDaria w sensie uszyc taki kocyk otulacz do nosidelka? No sobie bede szyla na pewno, wiec jak chcesz to spoko. A ten pleciony ochraniacz to tak, bede szyc z bawelny.

Ja z nowu nie uznaje lozeczka turystycznego dla noworodka, wg mnie ten wyzszy poziom jest taki niestabilny, zadnego materacyka porzadnego ani nic. .chyba ze sie cos zmienilo :) ale zawsze sobie mysle, ze to tak jakbym ja miala spac zamiast w lozku to na lozku polowym :D

Jaka zupe mi doradzicie? Musze jakas zrobic..moze szpinakowa? Brokulowa?
Krem z brokułów może. Ale szpinakowa tez pycha [emoji7]

Dziurki mogą być do szelek spacerówki :) Chyba, że z opisu produktu albo z innych zdjęć wynika, że to jest wystarczająco małe do fotelika, to spoko. Nie odradzam :D Chociaż osobiście wolę do fotelika kocyk niż taką puchatość, trudno to rozchylić i dziecku może być gorąco w samochodzie.
W naszym raczej gorąco nie będzie [emoji23] my wgl musimy zmienić samochód hehe .
Zapytam babeczki na fb o to

reklama
Ja racuszki potem po zupie z borowkami :D

Skopiowalam z lipcowek.:
"A my od 10-tej nie śpimy. Jak tylko uśnie na 5 minut a ja zejdę z punktu widzenia lub nie leżę obok automatycznie wstaje. Nie wiem już jakich sił mam użyć, aby zasnęła. Mam nadzieje, ze chociaż noc będzie lepsza Ps. Czy może ktoś za mnie zrobić siku ?"

:blink::blink: przygotujcie sie na sikanie w biegu :p

Do góry