motylkowelove
Fanka BB :)
Hahahaha nie moge się doczekać [emoji16] a może by i siebie w pampersy zaopatrzyć w takim wypadku nie tylko bobasa [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nie! Tez chyba placki zarobie.. albo nie bo maz z tym zebem [emoji16][emoji33]Ja dziś mam barszcz biały z jajkiem i będę robić te placki ziemniaczane bo piszecie o nich pół tyg [emoji23]
Ty mu papke zrob jak dla dzidziO nie! Tez chyba placki zarobie.. albo nie bo maz z tym zebem [emoji16][emoji33]
Ja dziś mam barszcz biały z jajkiem i będę robić te placki ziemniaczane bo piszecie o nich pół tyg [emoji23]
Ja tez robie placki ziemniaczane
Nie cierpię obierać ziemniaków
Tak, o taki mi chodzi do nosidełka. Już się zdecydowałam mniej więcej na wzory materiałów. W weekend napisze ci w prywatnej wiadomości. Taki warkocz tez bym chciała w takim razie skoro tyle doradzacie ten ochraniacz. Jeden już mam ale na zmianę na lato fajniejszy będzie ten warkocz .@EklerkaDaria w sensie uszyc taki kocyk otulacz do nosidelka? No sobie bede szyla na pewno, wiec jak chcesz to spoko. A ten pleciony ochraniacz to tak, bede szyc z bawelny.
Ja z nowu nie uznaje lozeczka turystycznego dla noworodka, wg mnie ten wyzszy poziom jest taki niestabilny, zadnego materacyka porzadnego ani nic. .chyba ze sie cos zmienilo ale zawsze sobie mysle, ze to tak jakbym ja miala spac zamiast w lozku to na lozku polowym
Jaka zupe mi doradzicie? Musze jakas zrobic..moze szpinakowa? Brokulowa?
Ty mu papke zrob jak dla dzidzi
Co to jest ten cewnik foleya? Jak sie go zaklada? Ja nie chce zadnych cewnikow a czytam ze co drugiej zakladaja aby porod przyspieszyc...z cewnikiem mam zle wspomnienia...