reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
O nie! Tez chyba placki zarobie.. albo nie bo maz z tym zebem [emoji16][emoji33]
Ty mu papke zrob :p jak dla dzidzi ;)

Co to jest ten cewnik foleya? Jak sie go zaklada? Ja nie chce zadnych cewnikow a czytam ze co drugiej zakladaja aby porod przyspieszyc...z cewnikiem mam zle wspomnienia...

Nie cierpię obierać ziemniaków :D

Ja tez nie ale w tej ciazy na placki ziemniaczane moglabym codziennie strugac :D ja juz mam pierwsze
20180727_122251_Film1.jpg

Załączniki

• 20180727_122251_Film1.jpg
    20180727_122251_Film1.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 255
@EklerkaDaria w sensie uszyc taki kocyk otulacz do nosidelka? No sobie bede szyla na pewno, wiec jak chcesz to spoko. A ten pleciony ochraniacz to tak, bede szyc z bawelny.

Ja z nowu nie uznaje lozeczka turystycznego dla noworodka, wg mnie ten wyzszy poziom jest taki niestabilny, zadnego materacyka porzadnego ani nic. .chyba ze sie cos zmienilo :) ale zawsze sobie mysle, ze to tak jakbym ja miala spac zamiast w lozku to na lozku polowym :D

Jaka zupe mi doradzicie? Musze jakas zrobic..moze szpinakowa? Brokulowa?
Tak, o taki mi chodzi do nosidełka. Już się zdecydowałam mniej więcej na wzory materiałów. W weekend napisze ci w prywatnej wiadomości. Taki warkocz tez bym chciała w takim razie skoro tyle doradzacie ten ochraniacz. Jeden już mam ale na zmianę na lato fajniejszy będzie ten warkocz :).
Co do łóżeczka turystycznego, to faktycznie ta deska nie jest komfortowa. Ja kładłam taki miękki koc złożony na dwa razy i nie było aż tak tragicznie. Mam po synu wiec na pewno wykorzystam, żeby nie latać na piętro ;). Na pewno do lata, bo potem dzieciaki będą latać i się kręcić wiec maleństwo tez nie pośpi na dole.

reklama
Ty mu papke zrob :p jak dla dzidzi ;)

Co to jest ten cewnik foleya? Jak sie go zaklada? Ja nie chce zadnych cewnikow a czytam ze co drugiej zakladaja aby porod przyspieszyc...z cewnikiem mam zle wspomnienia...

Ja mialam to nic strasznego :) wkladaja go i napelniaja chyba sola fizjologiczna, ja go mialam caly dzien ok 21 sie okazalo ze juz wypadl tzn rozwarcie sie zrobilo i o 2.30 corka byla na swiecie

Do góry