karOls9
Fanka BB :)
Zaraz wstawię wam zdjecie tam na zdjęciach brzuszków [emoji4]Pokazała byś nam brzuszek bo wcześniej nie odstawał od pojedynczych ciąż tak się kamuflowal
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaraz wstawię wam zdjecie tam na zdjęciach brzuszków [emoji4]Pokazała byś nam brzuszek bo wcześniej nie odstawał od pojedynczych ciąż tak się kamuflowal
Dla mnie właśnie tez. Chyba że one nie wiedziały na pewno. Ja na połówkowej poprosiłam żeby potwierdził płeć bo ołówkowa to dla mnie już taki pewniakJa myślę ze to kurczę jakieś słabe sprzęty mają albo dzidzia źle ułożone akurat przy badaniu albo lekarz nie od tych badań [emoji23] na polowkowych widać siurka jak nie wiem juz [emoji16]a przecież lekarz tez sprawdza narządy czy prawidłowe więc dla mnie to dziwne takie zmiany
Ja myślę ze to kurczę jakieś słabe sprzęty mają albo dzidzia źle ułożone akurat przy badaniu albo lekarz nie od tych badań [emoji23] na polowkowych widać siurka jak nie wiem juz [emoji16]a przecież lekarz tez sprawdza narządy czy prawidłowe więc dla mnie to dziwne takie zmiany
No to ja też miałam już 3 razy potwierdzona w tym raz u innego gin wiec bardzo mnie ciekawi jak to możliwe ile razy widziały płeć i miały potwierdzonaOooo wlasnie jestem tego samego zdania mi powiedzial w 12 tyg juz plec w 17 inna pani doktor tez mowila ze widzi jajeczka i ze cos zwisa zobaczymy co w piatek powie ale watpie ze sie zmieni i nawet bym nie chciala zeby mu odpadl bo juz mowie do niego po imieniu
No ja rozumiem, że na prenatalnych czy tam jeszcze do 16tyg jakoś to różnie bo ten wyrostek to tak różnie się kształtuje ale w wysokich tyg to coś to nie halo [emoji23]Dla mnie właśnie tez. Chyba że one nie wiedziały na pewno. Ja na połówkowej poprosiłam żeby potwierdził płeć bo ołówkowa to dla mnie już taki pewniak
Oby moja tez była Milenką, bo inaczej będzie synuś w różowych sukienkach śmigałTak! Trzy przypadki jednego dnia..i to wlasnie z chlopca dziewcznki..sama w szoku jestem. Moja Maja MUSI byc Mają..