reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
@MamaXTrzy współczuję nocnych stresów, nie przejmuj się, głowa do góry, może miał gorszy dzień, skoro mówisz, że na codzień to kochany facet, dzisiaj na pewno będzie lepiej :)

Witamy się z rana, po trzech dniach trzeba wrócić do pracy, czuje, że już się zbliża czas na L4, coraz bardziej zmęczona wstaje rano i nie mam mocy tam iść.. jeszcze 1,5 miesiąca - może wytrwam.
Po wczorajszych wrażeniach też nie mogłam spać, zasnęłam koło pierwszej a później co chwilę się budziłam. Mam wrażenie, że od wczoraj czuje delikatnie syna, nie jestem pewna czy to to, bo nie jest to mocne, ale delikatne muśnięcia :)

Najgorsze ze ja ostatnio przez noc wypijam nawet 1litro herbaty. Nie mowiac o tym ile wypojam przed snem. Z wodamoze triche sie ogranicze bo gorzej mi wchodzi.

Czyli popic woda nie mozna? Ale gazowana moze byc? Ja chyba tego nie przetrwam
Ja jak nie zjem śniadania do godziny po pobudce to słabo mi się robi więc też nie wiem jak dam rade...

Witam jak dla mnie wcześnie rano :) Ale w nocy miałam stracha, wróciłam z siku i dostałam takiego bólu jak na okres dość silnego i chwile się utrzymywał, na szczęście tylko raz.. A rano skurcz łydki więc chyba mam winowajcę - magnez..

Witamy sie w czwartek z Wszystkimi ciotkami! :)
Gratulacje wszystkim udanych wizyt!
Nam dzisiaj koncza kuchnie!
Cale szczescie bo wygladam juz jak zoombie
Kulosław zaczoł sie sam załatwiać mamy progress!!!! Niech zacznie tylko chodzic i o nic wiecej nie prosze! :)
Spałam może z 3 h.
Kuloslaw sie biedny czołgał! Koszmar...
IMG-20180718-WA0000.jpeg

Pozdrawiamy! :)
Stoi juz!!!

Załączniki

• IMG-20180718-WA0000.jpeg
    IMG-20180718-WA0000.jpeg
    516,9 KB · Wyświetleń: 487
  • IMG-20180718-WA0010.jpeg
    IMG-20180718-WA0010.jpeg
    527,8 KB · Wyświetleń: 115
Kulosław zaczoł sie sam załatwiać mamy progress!!!! Niech zacznie tylko chodzic i o nic wiecej nie prosze! :)
Spałam może z 3 h.
Zobacz załącznik 879001

Stoi juz!!!
Dobrze, że mordeczka dochodzi do siebie... Nie chcę sobie nawet wyobrażać co bym zrobila gdyby mojego Cześka cos takiego spotkało... Syn go uwielbia ponad życie. Zresztą nie tylko on. Wiadomo z czego ten niedowład? Kuchnia piękna :) I mega zazdroszczę tarasu....

Załączniki

• 20180715_182952.jpg
    20180715_182952.jpg
    761,3 KB · Wyświetleń: 101
Witam się i ja
Młoda w przedszkolu choć coś kaszlala rano mocniej chyba popołudniu przejdę się do lekarki z nią.
W kauflandzie od dziś są bodziaki, rampersy, spodnie bodajże, leginsy, artykuły dla dzieci. Ciuszki bawełniane. Nawet dla mojej starszej wyhaczylam fajna bluzkę z Maszą [emoji4]
Teraz lecę do spółdzielni pytać o możliwość odplatna aby oni mi ten kaloryfer wymienili, bo żaden z dwóch fachowców jakich pytałam nie chce się podjąć wymiany na tej dzielnicy z ta spółdzielnia, ponoć problemy robią ciągle. Więc może oni sami mi to zrobią.
Potem coś na obiad wymyślać i zleci dzionek.
@PatkaPatka gratuluję synka [emoji4]
Miłego dzionka i kciuki jeśli są dziś wizyty.

Wiem z przeżywam to badanie za bardzo Ale nie dosc ze nie v nienawidze pobierania krwi ( slabo mi ) to jeszcze bez picIa a ja wciąż pije. No i moje złe wspomnienia. A od kiedy jestem w ciąży rano muszę zjeść bo zaraz słabo i nie c dobrze. Ehhh byle mieć już z głowy.

Spałam może z 3 h.
Zobacz załącznik 879001

Stoi juz!!!
Cudny ten Twoj piesel duzo sily dla Ciebie i zdrowka dla pieselka

reklama
Do góry