reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Natka odpoczywaj a zobaczysz będzie dobrze. Ja po tygodniu leżenia w szpitalu gdzie chcieli mi już zakładać szew wydluzyla mi się i wypuścili do domu z magnezem i nospa i luteina, dupkiem oraz nakazem leżenia i oszczędzania się. Donosilam do 40tc gdzie poród miałam wywoływany. Będzie dobrze, trzymam mocno kciuki!!!
Dzieki za pocieszenie. Ja juz raz przez to przechodzilam 8 lat temu. Rozwarcie na 1.5 palca w 22 tyg ciazy. I skrocona prawie calkowicie szyjke. Wiem ile to mnie nerwow i placzu kosztowało. Ale donosilam do 37 tyg. Mam nadzieje ze teraz tez donosze.modle sie o to

reklama
Jestem załamana. Ryczec mi sie chce znowu mnie czeka leżenie. Rozwarcia nie mam ale szyjka sie bardzo skróciła i ma 3 cm. :( moge nie donosic ciazy. Jedyna dobra wiadomosc ze dzidzia zdrowa i duza wazy 320 g. I moja intuicja sie nie sprawdzila bedzie na 100% chłopak
Natka bez stresu. Donosisz , dadza Ci jakies tabsy na podtrzymanie?? Albo Ci zaloza szew albo cos tam. O ile będziesz leżeć to będzie dobrze. Ja miałam 1 cm w 28 tygodniu i donosilam do 37 bo Pani Doktor i tak kazala juz rodzic ze względu na wagę mojego Krystuchy

Dzieki za pocieszenie. Ja juz raz przez to przechodzilam 8 lat temu. Rozwarcie na 1.5 palca w 22 tyg ciazy. I skrocona prawie calkowicie szyjke. Wiem ile to mnie nerwow i placzu kosztowało. Ale donosilam do 37 tyg. Mam nadzieje ze teraz tez donosze.modle sie o to
Znam to doskonale ten strach, stres. Na pocieszenie napiszę Ci że na patologii ciąży leżałam z dziewczyną w ciąży bliźniaczej której wody się saczyly od bodajże 14tc i leżała do 32tc. Lekarze nawet ja straszyli że jedno z dzieci nie dotrwa. Szyjka też skrócona i rozwarcie ale szczęśliwie urodziła w tym 32tc naturalnie chłopców. Fakt że wczesniaki ale patrząc że lekarze powatpiewali czy w ogóle dotrwa to się udało.

reklama
A ja chyba zostałam oszukana..
wpłaciłam dzisiaj 90zł na kombinezon i parę ciuszków. Dziewczynie wysłałam potwierdzenie wpłaty na maila. Ta napisała że ok i odezwie się jak wyślę paczkę.
Tyle tylko.. że pieniądze wpłaciłam o 7ej i ciagle cisza...

Do góry