reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Mam tak samo, po takim puk probowalam masowac, ale cisza [emoji17] ostatnio lozysko mialam na przedniej, moze dlatego. Za miesiac pewnie nie bedziemy mogly spac przez kopniaki [emoji4]
Też zaczepiam dzidzie i objadam się słodkim (niby pomaga) i nic, pewnie szaleją ale jeszcze nic nie czujemy albo brykają jak my śpimy ;) jeszcze będą nas te kopniaki w nocy budzić :D

reklama
@Aguu..la U mnie 2 ciąża 16 tydzień, ostatnio coś tam delikatnie czułam lecz teraz znów cisza, jeszcze jest czas myślę że w za 2 tygodnie coś powinno się bardziej rozkręcić. No i super że wynik wyszedł dobry, tak myślałam, gratuluję synusia:wink:

Dzieki za info, wszelkie rady mile widziane [emoji4] dom mam parterowy, wiec poki co wozek na plus.

Esterka no wlasnie mialam pisac ze do domo jak najbardziej ok. Jest ciezki ale ja go w garazu mialam i bede pewnie miala. Kulka skretne te mniejsze z przodu sa super na kazda droge ;). Regulowana raczka fajna bo np nasza tesciowa jest nizsza wiec sobie regulowała a dziecko ma duzo miejsca bo jest duzy i wygodny.

@Aguu..la U mnie 2 ciąża 16 tydzień, ostatnio coś tam delikatnie czułam lecz teraz znów cisza, jeszcze jest czas myślę że w za 2 tygodnie coś powinno się bardziej rozkręcić. No i super że wynik wyszedł dobry, tak myślałam, gratuluję synusia:wink:

U mnie prawie to samo. 2ciaza 17tydzień i czasem mi się wydaje ze jakies tam smyranko chwilowe... Ale poźniej kolejny dzień nic... Z tym ze ja mam tez troche "masy tłuszczykowej" :wink: wiec pewnie tez później zaczne czuc cos wyraźniejszego :);)...

Hej dziewczyny:-) :)! Witam się tylko przy kawce i jade zaraz na zakupy... Musze Mlodemu kalosze kupic na ten wyjazd z babcia. Z zeszlege roku założone kilka razy sa male a znowu deszcze zapowiadaja :(.

Kruszka dzięki za cynk na Smyka. Przejzalam juz. Kilka rzeczy mi się b. podoba :). Narazie ogladam...

Julianna wspólczuje szczerze... Wiem co to znaczy. Mialam tak z tym ze w poźniejszym etapie ciazy z synem. Więzadka i macina się rozciagaly... Odpoczywaj na ile się da.

Natka jak tam, lepiej juz?

Mnie z piersi nic nie leci poki co, ale sa zdecydowanie większe, pełniejsze i biustonosze juz tez nowe musiałam zakupić. Brzusio mam miękki. Ruchów jeszcze nie czuje :(...
Ktoś jeszcze nie czuje?

Spokojnego dnia :wink:.
Agula ja czuje bardzo delikatne i w sumie nie woem czy to ruchy czy macica twardnieje. Nie smutaj, to kwestia tygodnoa, dwóch i bedziemy czuc :)

Dzien dobry ci do zakupów dla dzudzi to narazie nie szaleje ale cis tam stopniowo kupuje:pa co do ruchow to czuje takie smyranko od trzech tygodni a od tygodnia tak mniej wiecej takue pojedyncze kopniaczki:)

reklama
Hej dziewczyny:-) :)! Witam się tylko przy kawce i jade zaraz na zakupy... Musze Mlodemu kalosze kupic na ten wyjazd z babcia. Z zeszlege roku założone kilka razy sa male a znowu deszcze zapowiadaja :(.

Kruszka dzięki za cynk na Smyka. Przejzalam juz. Kilka rzeczy mi się b. podoba :). Narazie ogladam...

Julianna wspólczuje szczerze... Wiem co to znaczy. Mialam tak z tym ze w poźniejszym etapie ciazy z synem. Więzadka i macina się rozciagaly... Odpoczywaj na ile się da.

Natka jak tam, lepiej juz?

Mnie z piersi nic nie leci poki co, ale sa zdecydowanie większe, pełniejsze i biustonosze juz tez nowe musiałam zakupić. Brzusio mam miękki. Ruchów jeszcze nie czuje :(...
Ktoś jeszcze nie czuje?

Spokojnego dnia :wink:.
Ja tez jeszcze nie czuje, nie mogę się doczekać.

Do góry