reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Mam tak samo, po takim puk probowalam masowac, ale cisza [emoji17] ostatnio lozysko mialam na przedniej, moze dlatego. Za miesiac pewnie nie bedziemy mogly spac przez kopniaki [emoji4]
Też zaczepiam dzidzie i objadam się słodkim (niby pomaga) i nic, pewnie szaleją ale jeszcze nic nie czujemy albo brykają jak my śpimy ;) jeszcze będą nas te kopniaki w nocy budzić :D

reklama
@Aguu..la U mnie 2 ciąża 16 tydzień, ostatnio coś tam delikatnie czułam lecz teraz znów cisza, jeszcze jest czas myślę że w za 2 tygodnie coś powinno się bardziej rozkręcić. No i super że wynik wyszedł dobry, tak myślałam, gratuluję synusia:wink:

Dzieki za info, wszelkie rady mile widziane [emoji4] dom mam parterowy, wiec poki co wozek na plus.

Esterka no wlasnie mialam pisac ze do domo jak najbardziej ok. Jest ciezki ale ja go w garazu mialam i bede pewnie miala. Kulka skretne te mniejsze z przodu sa super na kazda droge ;). Regulowana raczka fajna bo np nasza tesciowa jest nizsza wiec sobie regulowała a dziecko ma duzo miejsca bo jest duzy i wygodny.

@Aguu..la U mnie 2 ciąża 16 tydzień, ostatnio coś tam delikatnie czułam lecz teraz znów cisza, jeszcze jest czas myślę że w za 2 tygodnie coś powinno się bardziej rozkręcić. No i super że wynik wyszedł dobry, tak myślałam, gratuluję synusia:wink:

U mnie prawie to samo. 2ciaza 17tydzień i czasem mi się wydaje ze jakies tam smyranko chwilowe... Ale poźniej kolejny dzień nic... Z tym ze ja mam tez troche "masy tłuszczykowej" :wink: wiec pewnie tez później zaczne czuc cos wyraźniejszego :);)...

Hej dziewczyny:-) :)! Witam się tylko przy kawce i jade zaraz na zakupy... Musze Mlodemu kalosze kupic na ten wyjazd z babcia. Z zeszlege roku założone kilka razy sa male a znowu deszcze zapowiadaja :(.

Kruszka dzięki za cynk na Smyka. Przejzalam juz. Kilka rzeczy mi się b. podoba :). Narazie ogladam...

Julianna wspólczuje szczerze... Wiem co to znaczy. Mialam tak z tym ze w poźniejszym etapie ciazy z synem. Więzadka i macina się rozciagaly... Odpoczywaj na ile się da.

Natka jak tam, lepiej juz?

Mnie z piersi nic nie leci poki co, ale sa zdecydowanie większe, pełniejsze i biustonosze juz tez nowe musiałam zakupić. Brzusio mam miękki. Ruchów jeszcze nie czuje :(...
Ktoś jeszcze nie czuje?

Spokojnego dnia :wink:.
Agula ja czuje bardzo delikatne i w sumie nie woem czy to ruchy czy macica twardnieje. Nie smutaj, to kwestia tygodnoa, dwóch i bedziemy czuc :)

Dzien dobry ci do zakupów dla dzudzi to narazie nie szaleje ale cis tam stopniowo kupuje:pa co do ruchow to czuje takie smyranko od trzech tygodni a od tygodnia tak mniej wiecej takue pojedyncze kopniaczki:)

reklama
Hej dziewczyny:-) :)! Witam się tylko przy kawce i jade zaraz na zakupy... Musze Mlodemu kalosze kupic na ten wyjazd z babcia. Z zeszlege roku założone kilka razy sa male a znowu deszcze zapowiadaja :(.

Kruszka dzięki za cynk na Smyka. Przejzalam juz. Kilka rzeczy mi się b. podoba :). Narazie ogladam...

Julianna wspólczuje szczerze... Wiem co to znaczy. Mialam tak z tym ze w poźniejszym etapie ciazy z synem. Więzadka i macina się rozciagaly... Odpoczywaj na ile się da.

Natka jak tam, lepiej juz?

Mnie z piersi nic nie leci poki co, ale sa zdecydowanie większe, pełniejsze i biustonosze juz tez nowe musiałam zakupić. Brzusio mam miękki. Ruchów jeszcze nie czuje :(...
Ktoś jeszcze nie czuje?

Spokojnego dnia :wink:.
Ja tez jeszcze nie czuje, nie mogę się doczekać.

Do góry