reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Zalezy co to za ubranka i w jakim stanie?
Ja się kilka razy na uzywanych przejechałam... Teraz jestem ostrozna. Ludzie rózne rzeczy wystawiaja...

Niby są w stanie idealnym. Dziewczyna jutro ma mi jeszcze więcej zdjęć podesłać. Sukieneczki/ spodenki/ bodziaki/ koszulki itd. Z kolei inna sprzedaje 200szt za 200zl i jak już tak dużo to tez w sumie mogą być już jakieś niefajne.
Znalazłam również cudowny kombinezon który jutro kupuje :)

Załączniki

• 0E423853-DEFD-4EF0-8FFE-FF798E2F576A.jpeg
    0E423853-DEFD-4EF0-8FFE-FF798E2F576A.jpeg
    178,4 KB · Wyświetleń: 80
Ja wczoraj byłam z moim facetem na kolacji i oczywiście on pił piwko a ja lemoniadę cytrynową i tak do niego mówię : wiesz napiłabym się piwa..
I słyszę : jest bezalkoholowe, ale ja bym nie ryzykował niby 0% a to różnie jest.. zwłaszcza że tak się staraliśmy o maluszka.
No wiec posłuchałam i wytrzymam:) w sumie alkohol nie najważniejszy. Cieszę się że mogę pic sok pomarańczowy :D w ciąży stałam się jego fanką

Piwo 0% jest ok :) trzeba uważać ba te 0,5%. Mój mąż mi nie pozwalał go pic ale wczoraj na wizycie u gin sie zapytał i nie ma przeciwwskazań :)

@motylkowelove ja to samo z fajkami..bleh..i redsem...mmm.. @Julianna_Szcz jak tam dzis bejbe:)?
U mm skurcze były przez pół nocy i do 13.00 więc zostałam w domu :) obecnie tylko czasem się lekko coś tam zepnie jak młody mocno fikolkuje :) ale boli podbrzusze jak za dużo chodzę czy siedzę więc mam kiepskie przeczucia :/
Obecnie wchłaniam magnez I dużo wody :)

reklama
Tyle ze piwo 0% to sama chemia w chemii i lepiej w sumie już coś innego wypić :) tak mi sie wydaje

Ja czasem sie napije jak jest upał Lecha free z limonką, czy ja wiem czy to chemia taka, juz chyba cola gorsza :D skład: woda, słód jęczmienny, cukier, sok cytrynowy z zagęszczonego soku, naturalny aromat z limonki, naturalny aromat z mięty z innymi naturalnymi aromatami, kwas cytrynowy - regulator kwasowości, chmiel i wyciąg z szyszek chmielowych.

Do góry