reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Boże dziewczyny.. ale bym się napiła wina i zapaliła papierosa.
Chociaż palaczką nie jestem bo jak paliłam to z paczki wypalalam 3-5fajek przez dwa miesiące a resztę mój facet :D
Albo kończyło to się jednym „machem” :D i już mi starczało haha

reklama
@Sabi32 a widzisz a ponoć to ja panikowałam z wizytami haha a będziesz miec cześciej niz ja teraz :D zdrowie maluszka i opieka lekarska to podstawa :) będzie dobrze , kinder niespodzianki są super ... :) szkoda , że u mnie się tak nie da ... ale póki co to grunt , że dajemy rade tak jak jest hehe jeju jak ona kopie łapie sie za głowe , w końcu czuję tą ciążę hihi

Haha o co Ty :D ja zapaliłam z 3 fajki w życiu kiedyś dawno x lat temu na imprezie tyle nie podeszło mi xD piwo za mną chodzi reds :D

Ja wczoraj byłam z moim facetem na kolacji i oczywiście on pił piwko a ja lemoniadę cytrynową i tak do niego mówię : wiesz napiłabym się piwa..
I słyszę : jest bezalkoholowe, ale ja bym nie ryzykował niby 0% a to różnie jest.. zwłaszcza że tak się staraliśmy o maluszka.
No wiec posłuchałam i wytrzymam:) w sumie alkohol nie najważniejszy. Cieszę się że mogę pic sok pomarańczowy :D w ciąży stałam się jego fanką

reklama
Do góry