reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Piekne te rzeczy z lidla! Moze cos jeszcze dostane jutro albo przy nastepnej takiej akcji :)

Ja nie mogłam się zdecydować szczerze mówiąc dlatego tyle wybrałam. Teraz już tylko zostało mi kupienie z ubranek jeszcze z dwóch par spodenek i kombinezon do wózka na zimę no i jakieś koszuleczki i rajstopki

Łącze sie w bólu..tez mam takie dni i mniete to denerwuje :/
Czekaj, ale masz corki i chcialas kolejna? Fajnie jak teraz chlopak :)

Ja to mam po moim tetnie ponad 200 w sobote.. co na pogotowiu wyladowalam... jak mi resetowali serducho to podali jakies gowno dozylnie.. bo nic innego nie mogli.. bo mam 20 tydzien ciazy.. i teraz mnie qszystko boli..
To moje 1 dziecko.. 2 ciaza.. mieszkam w Nl naleze pod szpital... wiec tak jakby celebrytka ☺ normalnie only polozna... i mowia Ci dopiero w 20 tyg plec.. ale nastawilam sie na corke w sumie nie wiem czemu.. aa bo moja buzka wyglada tak a nie inaczej... a gin w sobote mi haslo...
On nie spi.. i jestem zniesmaczona...
Wiadomo jest radosc na swoj sposob.. ale po wszystkich akcjach w tej ciazy.. jakos nie potrafie sie cieszyc... jeszcze mam zakaz wyjazdu.. a chcialam za 2 tyg do Polski.. i dupa! Na szczescie siostra przylatuje 20!

Fajne te ciuszki :) a ja ściągnęłam aplikacje z h&m i juz prawie mialam kupic ciuszki ale zrezygnowałam. Ehh, czekam do czwartkowego usg jak sie dowiem ze wszystko ok. Bardzo mi sie podobają najzwyklejsze białe lub szare bodziaki, takie neutralne :) jakos sie jeszcze przemóc nie moge z tym kupowaniem.

@Darina88 ja mam to samo ale nie mialam takich przebojów jak Ty i mam nadzieje jednak nie miec..ale tak co jakis czas nie moge oddychac:/ mam tak jak spie w megawilgotnym albo duzo kotow jest. Taka ala alergia, ale tylko za dzieciaka tak mialam teraz unikam takich miejsc. Ponoc w ciazy sie zdarza. Kazdy cos ma z urokow ciazy:/ polecaja spac wyzej ale ja nie mogę ..wole posiedziec przed tv i w dzien odespac;) @Dagaa11 a wymieniasz spodnie ?mozesz wymienic jak masz paragonik. Wymien sobie:)

Kurna juz tyle wykupili? Ja dzis troche poza zasiegiem lidla bo w miescinie tesciow nima a wyjątkowo caly dzien dzis jestesmy. Myslalam o jutrze ale i tak nie wiem czy cos bym kupila. Chyba od wrzesnia zaczne a na razie buszuje w second handach:)

Dzidziol ponic spi 20h dziennie..u was tak jest? Bo jak ide na siku nad ranem to moj juz nie spi jak sie budze i leze to przybija piatki albo kopniaki strzela, po jedzeniu zawsze, teraz mi stuka i wieczorem z godzine albo i 2 non stop kopie..ruchliwy ten moj ziomeczek:)

@Aguu..la super :* teraz odpoczywaj i na spokojnie:) czekamy na piekne wyniczki:)

@PatkaPatka haha zjadlabym caly swiat:D ja dodalabym tlusty:D slodkie nie ale wszystko smazone albo tluste mniam!
Nie, nie wymieniam, bo z tyłka mi nie zlatują, a "s" mialabym w sam raz teraz, a do jesieni pewnie sie jeszzcze powieksze [emoji14]

Hejo!!! Ja już po wizycie z dzidzia wszystko ok!!! Ale jestem smutna:( bo maluch tak się ułożył I nie chciał pokazać co ma między nóżkami, trudno muszę być cierpliwa. Na następną wizytę w sierpniu idę razem z mężem akurat będzie w PL to mam nadzieję że poznamy już płeć;)

Po polowkowych już chyba większość będzie wiedzieć prawie na sto [emoji4]
Także cierpliwości to trzeba [emoji4]
Ważne ze zdrowe [emoji4] moja ostatnio też nie specjalnie współpracowała [emoji23]

Ale widzę obkupione jesteście już [emoji4]

Totois u mnie chyba 20h nie śpi w dzień mi tu tez lobuzuje [emoji16]

No to moja 20godz nie spi :cool2: buszuje, a jak i z cos zjem, to od razu aktywna :biggrin2:

Ja sluchajcie mialam miec dzis wizyte, ale mam jutro 16:15...zapisana jestem tez na 13.07 w razie czego, bo musze tu obadac Panią doktor :)

reklama
Ja poznam dopiero na połówkowym, ale nie mam gwarancji, bo w liście z terminem jest to ujęte tak, że pani może udzielić odpowiedzi odnośnie płci, ale jeśli nie znajdzie od razu, to nie przedłuży badania po to, by szukać. Czyli, mogę po prostu nie poznać ;)
Wtedy to na bank umawiam się na pierwszy wolny termin prywatnie i będą szukać, aż znajdą :D

Do góry