reklama
Wlasnie wcinam bez drozdzy z dzemem wisniowym ☺ALE CHCE MI RACUCHÓW, koniecznie z jabłkami, wracam o 17 do domu i zaczynam robić ale dzidzia ma życzenia
Mamusia96
Fanka BB :)
Piekne te rzeczy z lidla! Moze cos jeszcze dostane jutro albo przy nastepnej takiej akcji
Ja nie mogłam się zdecydować szczerze mówiąc dlatego tyle wybrałam. Teraz już tylko zostało mi kupienie z ubranek jeszcze z dwóch par spodenek i kombinezon do wózka na zimę no i jakieś koszuleczki i rajstopki
Łącze sie w bólu..tez mam takie dni i mniete to denerwuje :/
Czekaj, ale masz corki i chcialas kolejna? Fajnie jak teraz chlopak
Ja to mam po moim tetnie ponad 200 w sobote.. co na pogotowiu wyladowalam... jak mi resetowali serducho to podali jakies gowno dozylnie.. bo nic innego nie mogli.. bo mam 20 tydzien ciazy.. i teraz mnie qszystko boli..
To moje 1 dziecko.. 2 ciaza.. mieszkam w Nl naleze pod szpital... wiec tak jakby celebrytka ☺ normalnie only polozna... i mowia Ci dopiero w 20 tyg plec.. ale nastawilam sie na corke w sumie nie wiem czemu.. aa bo moja buzka wyglada tak a nie inaczej... a gin w sobote mi haslo...
On nie spi.. i jestem zniesmaczona...
Wiadomo jest radosc na swoj sposob.. ale po wszystkich akcjach w tej ciazy.. jakos nie potrafie sie cieszyc... jeszcze mam zakaz wyjazdu.. a chcialam za 2 tyg do Polski.. i dupa! Na szczescie siostra przylatuje 20!
anna.24
Fajne te ciuszki a ja ściągnęłam aplikacje z h&m i juz prawie mialam kupic ciuszki ale zrezygnowałam. Ehh, czekam do czwartkowego usg jak sie dowiem ze wszystko ok. Bardzo mi sie podobają najzwyklejsze białe lub szare bodziaki, takie neutralne jakos sie jeszcze przemóc nie moge z tym kupowaniem.
Dagaa11
Nie, nie wymieniam, bo z tyłka mi nie zlatują, a "s" mialabym w sam raz teraz, a do jesieni pewnie sie jeszzcze powieksze [emoji14]@Darina88 ja mam to samo ale nie mialam takich przebojów jak Ty i mam nadzieje jednak nie miec..ale tak co jakis czas nie moge oddychac:/ mam tak jak spie w megawilgotnym albo duzo kotow jest. Taka ala alergia, ale tylko za dzieciaka tak mialam teraz unikam takich miejsc. Ponoc w ciazy sie zdarza. Kazdy cos ma z urokow ciazy:/ polecaja spac wyzej ale ja nie mogę ..wole posiedziec przed tv i w dzien odespac @Dagaa11 a wymieniasz spodnie ?mozesz wymienic jak masz paragonik. Wymien sobie
Kurna juz tyle wykupili? Ja dzis troche poza zasiegiem lidla bo w miescinie tesciow nima a wyjątkowo caly dzien dzis jestesmy. Myslalam o jutrze ale i tak nie wiem czy cos bym kupila. Chyba od wrzesnia zaczne a na razie buszuje w second handach
Dzidziol ponic spi 20h dziennie..u was tak jest? Bo jak ide na siku nad ranem to moj juz nie spi jak sie budze i leze to przybija piatki albo kopniaki strzela, po jedzeniu zawsze, teraz mi stuka i wieczorem z godzine albo i 2 non stop kopie..ruchliwy ten moj ziomeczek
@Aguu..la super :* teraz odpoczywaj i na spokojnie czekamy na piekne wyniczki
@PatkaPatka haha zjadlabym caly swiat ja dodalabym tlusty slodkie nie ale wszystko smazone albo tluste mniam!
MatiMar
Hejo!!! Ja już po wizycie z dzidzia wszystko ok!!! Ale jestem smutna bo maluch tak się ułożył I nie chciał pokazać co ma między nóżkami, trudno muszę być cierpliwa. Na następną wizytę w sierpniu idę razem z mężem akurat będzie w PL to mam nadzieję że poznamy już płeć
motylkowelove
Po polowkowych już chyba większość będzie wiedzieć prawie na sto [emoji4]
Także cierpliwości to trzeba [emoji4]
Ważne ze zdrowe [emoji4] moja ostatnio też nie specjalnie współpracowała [emoji23]
Ale widzę obkupione jesteście już [emoji4]
Totois u mnie chyba 20h nie śpi w dzień mi tu tez lobuzuje [emoji16]
Także cierpliwości to trzeba [emoji4]
Ważne ze zdrowe [emoji4] moja ostatnio też nie specjalnie współpracowała [emoji23]
Ale widzę obkupione jesteście już [emoji4]
Totois u mnie chyba 20h nie śpi w dzień mi tu tez lobuzuje [emoji16]
reklama
HappyElephant
Ja poznam dopiero na połówkowym, ale nie mam gwarancji, bo w liście z terminem jest to ujęte tak, że pani może udzielić odpowiedzi odnośnie płci, ale jeśli nie znajdzie od razu, to nie przedłuży badania po to, by szukać. Czyli, mogę po prostu nie poznać
Wtedy to na bank umawiam się na pierwszy wolny termin prywatnie i będą szukać, aż znajdą
Wtedy to na bank umawiam się na pierwszy wolny termin prywatnie i będą szukać, aż znajdą