PatkaPatka
Fanka BB :)
ALE CHCE MI RACUCHÓW, koniecznie z jabłkami, wracam o 17 do domu i zaczynam robić ale dzidzia ma życzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój młody nosi głównie angielską rozmiarówkę opisywaną wiekiem, ale ma też ciuchy z Polski i póki co było mniej więcej tak:
74 - 6-9m
80 - 9-12m
86 - 12-18m
Więc w Anglii wychodziłoby 68 na 3-6m, 62 na 0-3 i 56 na 0-1 Jest też rozmiar „first size”, który odpowiada małemu 56, takie 50-56. Takie małe body nosił cały pierwszy miesiąc.
ALE CHCE MI RACUCHÓW, koniecznie z jabłkami, wracam o 17 do domu i zaczynam robić ale dzidzia ma życzenia
Łącze sie w bólu..tez mam takie dni i mniete to denerwuje :/Czesc dziewczyny...
Mam dramat... czuje sie jak kupa.. cala klatka mnie boli.. zle mi sie dycha.. spalam raz w salonie... za chwile bylam w sypialni.. siedzialam w nocy na dworze... ostatecznie zasnelam w salonie... Kam wziol wolne zebym sama nie byla.. chociaz dziewczyny mnie caly czas pilnuja ☺
Poki co nie dochodzi do mnie ze chlopak.. i dalej licze na dziewczynke.. ale jak se przypomne ten horror z soboty.. to w sumie obojetnie... ale niech juz jest koniec listopada.. bo mnie kurwica trzyma poki co...
Jeszcze mam robotnikow od srody... chyba se w łeb sama strzele! (Placz)
Oo gołąbki też bym zjadła, i w sumie wspomniane wyżej placki też.. W sumie zjadłabym cały świat, Boże nie wiem co się ze mną dzieje, muszę się opanowaćNie rób smaka... Bo na wstawanie z łóżka mam dzis zakaz, więc nie zrobie ... Mama zabrała mi Mlodego, dostarczyła gołabki. A męzu pracuje dopiero od poludnia jak mnie przywiózł, wiec pewnie szybko nie skończy...