motylkowelove
Fanka BB :)
No to bede szukać [emoji4]Motylku podobne za w Auchan za 25zl. Wczoraj kupiłam sobie biała w granatowe paski. B. fajna bawełna.
3maj się ;* będzie dobrze na pewno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to bede szukać [emoji4]Motylku podobne za w Auchan za 25zl. Wczoraj kupiłam sobie biała w granatowe paski. B. fajna bawełna.
Aguuula....nie wiem, chyba bym sobie darowala i już poczekala. Rozumiem, że to długo, najgorsze to oczekiwanie...strach, nadzieja. Wierzę, że wszystko będzie dobrze &&&Dziewczyny a ja siedze, myśle, rozważam, czytam i chyba oszaleję do poniedziałku ... Dzisiaj dzwonili do mnie potwierdzić godzinę amnio i mam na 10:20.
Wyczytałam, że jest możliwość przy amnio zrobienia dodatkowego badania Fish gdzie wynik jest już po trzech dniach z tym że wynik nie pełny i koszt to 900 zł. Ale trisonomie 3 określa i pleć. Przekonałam już mojego P ze robimy, po czym dzisiaj mój gin stwierdził że nie ma sensu bo pełny obraz będzie dopiero po trzech czterech tygodniach... i normalnie siedzę i myślę czy jednak to badanie robić czy nie? 900 zł to nie mała kwota można by za to już niezłą wyprawkę skompletować ale... No wlasnie... Czegos już się dowiem... Tylko czy po pełnej hodowli coś moze się zmienić? Doradźcie coś proszę jak macie jakieś doświadczenia w temacie będę bardzo wdzięczna ...
@Izabela88 mialam biopsje z nadgarstka pobierana, ponoc to najlepszd miejsce, wykluczylo chorobe tkanki lacznej. Ale mowilas ze masz anty-SSA? Bo ssa i ssb sa wlasnie wskazaniem do tych monitoringow, a te moje ro 52 często sa doczepiane do ssa ale mialam osobne badanie robione i ssa i ssb nie mam nic ,tylko te jedne ro 52 ale one sa klinicznie niewyjasnione:/ no ale skierowanie mam to jezdze @Aguu..la no faktycznie nie wiem co ja bym zrobila:/ ale to jest dodatkowe badanie, czy po prostu wczesniej wyniki a w sumie mniej dokladne badanie? Jesli tak to bym poczekala te 3 tyg..ale wiesz..bedzie dobrze:*
Aguuula....nie wiem, chyba bym sobie darowala i już poczekala. Rozumiem, że to długo, najgorsze to oczekiwanie...strach, nadzieja. Wierzę, że wszystko będzie dobrze &&&
Czyli płaciła za fish... Mnie tylko zastanawia czy pełna hodowla amnio potwierdza fisha?
Za skomplikowane to dla mnie ...