reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Witajcie dziewczyny

U nas dobrze Julcia coraz więcej laskocze , pogoda kiepska wizyta dopiero 6tego więc jeszcze trochę

Gratuluję wizyt i kciuki za kolejne

Totois no nie da się pomylić ze synus i brzuszek już duży [emoji4]

Kacprysiowo gratuluje synka [emoji4]

Pytanko mam, czy każda z Was będzie mieć pokoik dla dziecka czy niektóre robią kącik w swojej sypialni ?
My będziemy robić sypialnię a w niej kącik dla maleństwa

reklama
Helo w czwartek , niech wróci już ciepelko bo przez to zimno to płakać się chce , wgl śpiąca chodzę maskara , . Wczoraj jeszcze kolezanki o 22 zrobiły nalot posiedzialysmy trochę i pojechały a ja padłam spać [emoji4] a dzisiaj znowu czekają okna [emoji23]
U mnie upał od wtorku i ciepła woda na otwartym morzem. Jesteśmy na półwyspie helskim z synkiem.

My będziemy urządzać teraz pokoj dla dziecka (dom parterowy, pokoj obok sypialni), ale na starcie planuje przy lozku dostawke chicco. Rowniez chcialabym aby Malec spal sam, ale czy sie uda, nie wiem, nie zakładam [emoji4]

Ja bym chciała uniknąć spania razem i wiem ze będzie ciężko z odkładaniem mimo to chciałabym mieć z mężem łóżko dla siebie a małe niech wie ze ma swoje miejsce po karmieniu . Oczywiście nie twierdze ze spanie z dzidziusiem jest zle bo to indywidualne decyzje a czasami tez wychodzi w praniu ze tak trzeba . Ja muszę na pewno kupić szafkę taka 60tke na ciuszki i rzeczy małej bo nasza szafa zawalona cala [emoji85]
Dokładnie, wiele osob spi z dzidziusiem z wyboru i to ich prawo :) ja jednak uwazam, ze lozko nalezy do mnie i M. i chcialabym, zeby tak zostało. Łatwo nie jest- szczegolnie na początku, ale da sie i teraz tez bede probowac :)

Ja też planuje maluch mieć przez minimum te 6-9 miesięcy w naszej sypialni z tym że dodatkowo łóżeczko będzie też na dole w salonie. No i kie ma spania z mamusia w łóżeczku, obok w swoim tak, ale z mamusia nunu, już to przerabialam i zdecydowanie wolę by mi dziecko spało samo. Jak mały skończy rok ro go przeniosę do syna. Zmieni się chłopakom meble i będą razem. Co prawda 7 lat różnicy ale wierze ze mój synus się zachowa jak należy :)

Ja też planuje maluch mieć przez minimum te 6-9 miesięcy w naszej sypialni z tym że dodatkowo łóżeczko będzie też na dole w salonie. No i kie ma spania z mamusia w łóżeczku, obok w swoim tak, ale z mamusia nunu, już to przerabialam i zdecydowanie wolę by mi dziecko spało samo. Jak mały skończy rok ro go przeniosę do syna. Zmieni się chłopakom meble i będą razem. Co prawda 7 lat różnicy ale wierze ze mój synus się zachowa jak należy :)
No ja wlasnie tez conajmniej te 6 miesiecy chce.miec w nocy dziecko blisko, bede czula sie spokojniej :)

Tez bym chciala, aby szybciej lecial ;) choc pewnie i tak zleci szybko. Koncowka najgorsza, bo się ciagnie niesamowicie.
Ja mam o tyle problem z sypialnia, bo cala sciana jest zabudowana meblami na wymiar plus duze łóżko, szkoda mi pozbywac sie mebli, bo tyle mieszczą, ze głowa mała :) ale mysle zostawic meble i wyniesc tylko duze łóżko, tym samym bedzie miala dzidzia miejsce :)

reklama
Do góry