reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
@Przytupierniczek kochana zdrowka:* @Julianna_Szcz ale mi przykro jak to czytam. Mam nadzieję ze przeprosi i sie dogadacie:* @Mamusia96 myslalam o Tobie pare dni z rzedu i z tego biegu nie wywolalam Cie zapytac co u Ciebie. Zycze bledu lekarza, zaraz badanie i wszystkiego sie dowiesz:) powodzenia:*

Dziękuje Ci bardzo mam nadzieje, że faktycznie był to tylko błąd lekarza i wszystko będzie dobrze z maluszkiem.
Teraz powoli wkraczam w 14tydzien i już mi się brzuszek fajniej zaokrągla:-)

Kochane dziewczyny z Warszawy, a czy możecie polecić mi jakiegoś dobrego ginekologa na NFZ?
A jeśli takiego nie ma to nawet prywatnie tylko proszę podajcie od razu cenę wizyty. Będę bardzo wdzięczna, ponieważ jeśli lekarz zostawi mnie na lodzie, to szybko będę musiała znaleźć stałego ginekologa, który także będzie przy mnie podczas cesarki.

@aga6 pieknie:) barszo sie ciesze:) pisz nam co i jak u Ciebie i u maluszka:* @aneta1993 faktycznie dziwne..to jest juz bezpieczny czas ale wiadomo ze nigdy na 100% po prostu. Lekarz moze chce zebys po prostu uwazala na siebie:) jakbys miala podstasy tp co innego:) ja mam ryzyko od 16-24 tc a to juz naprawde daleko:) wtedy moje cholerne przeciwciala moga przenikac do łożyska, ale wywalczylam co tydzien badania w warszawie na nfz i na razie wszystko pieknie:) a co sie napatrze na dzidzia na super sprzecie to moje:) a mnie tez pobolewa po intensywnym dniu, jest wszystko dobrze kochana dr po prostu zyciowy, wszystko sie moze zdarzyc a powinnismy czasem pochuchac i podmuchac:) moze niektorzy o tym zapominaja i chcial Cie wyczulic:) @paula_dud kochana ja tez na tym zestawie co ty:) tez poniekad zapobiegawczo ale bedziemy mialy pieknie odżywione i duze dzidzie dzieki zastrzykom:) badz dobrej mysli kochana a co do detektora, to w takiej sytuacji kupuj hez wahania:) ja wylicytowalam akurat na allegro taki jak chcialam za 100 zl z wyswietlaczem, ktory pokazuje mniej wiecej ilosc uderzen na minute, bo normalnie 250 zl taki ale jakos za 100 zl jest hez wyswietlacza ale dziewczyny pisaly o apce do nich ktora ogarnia ilosc uderzen:)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki po przerwie , nie miałam czasu pisać bo najpierw ślub koleżanki potem pojechaliśmy do Zakopanego a tam w naszym domku zero zasięgu więc internet poszedł w odstawkę , u nas już 14 tydzień , jutro jadę do Krakowa na badania genetyczne i bardzo się martwię zbey było dobrze wszytsko.
Wam gratuluję udanych wizyt , a mężami się nie przejmujcie wiem że przykro jak się słyszy od ukochanej osoby takie słowa ale niestety takie bywa życie coś o tym wiem . [emoji19]
Milej i spokojnej niedzieli , h nas trochę zimno więc siedzimy w domku [emoji9]
Ja też mam jutro genetyczne... [emoji33]

Dziewczyny was też bo
@aga6 pieknie:) barszo sie ciesze:) pisz nam co i jak u Ciebie i u maluszka:* @aneta1993 faktycznie dziwne..to jest juz bezpieczny czas ale wiadomo ze nigdy na 100% po prostu. Lekarz moze chce zebys po prostu uwazala na siebie:) jakbys miala podstasy tp co innego:) ja mam ryzyko od 16-24 tc wiec juz naprawde daleko:) wtedy moje cholerne przeciwciala moga przenikac do łożyska, ale wywalczylam co tydzien badania w warszawie na nfz i na razie wszystko pieknie:) a co sie napatrze na dzidzia na super dzidzia to moje:) a mnie tez pobolewa po intensywnym dniu, jest wszystko dobrze kochana dr po prostu zyciowy, wszystko sie moze zdarzyc a powinnismy czasem pochuchac i podmuchac:) moze niektorzy o tym zapominaja i chcial Cie wyczulic:) @paula_dud kochana ja tez na tym zestawie co ty:) tez poniekad zapobiegawczo ale bedziemy mialy pieknie odżywione i duze dzidzie dzieki zastrzykom:) badz dobrej mysli kochana a co do detektora, to w takiej sytuacji kupuj hez wahania:) ja wylicytowalam akurat na allegro taki jak chcialam z wyswietlaczem, ktory pokazuje mniej wiecej ilosc uderzen na minute, bo normalnie 250 zl taki ale jakos za 100 zl jest hez wyswietlacza ale dziewczyny pisaly o apce ktora ogarnia ilosc uderzen:)
Mnie czasem tylko boli brzuch że wstać nie mogę z łóżka to tak powinno byc? I mam strasznie załamania nastroju wczoraj cały dzień płakałan imię miałam ochoty z domu się ruszysz:(

reklama
Dziewczyny, Wy też macie tak, że brzuch jest raz mniejszy, raz większy? Ostatnio miałam piłkę, dzisiaj wstałam niemal płaska.. nie wiem czy to normalne. Na wadze niby przybyło ale może ja po prostu przytyłam i ten większy brzuch też był od tego? No sama nie wiem.. wizytę mam dopiero w połowie lipca :/

Do góry