HappyElephant
Fanka BB :)
Tym razem na pewno się uda!Podziekuje Wam jak bede w 2 trym :d :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tym razem na pewno się uda!Podziekuje Wam jak bede w 2 trym :d :*
To samo usłyszałam od lekarza po poronieniu. "Przynajmniej wiadomo, ze moze Pani zajsc w ciaze"- hehe no super pocieszenie więcej do niego nie wróciłam. Cóż, są różni lekarze, tak.jak ludzoe są różni. Moja przyjaciółka prowadziła u niego ciąŻe i była baaardzo zadowolona, a ja po kilku wizytach nie mogłam na gościa patrzeć.Pytaj i drąż temat jeśli będzie dla ciebie nie jasna odpowiedź. Jeśli coś mówi, sugeruje masz prawo wiedzieć dlaczego tak twierdzi. Różnie to z tymi lekarzami jest. Jeden będzie zadowolony inny nie. Najważniejsze, żebyś ty czuła się bezpiecznie i pod dobrą opieką!
Mi pani doktor po poronieniu jak się rozpłakałam, to walnęła tekstem „ nie rycz, przynajmniej wiesz, ze możesz” po 5 latach starań o dziecko świat się zawalił a ona taki tekst była wstanie z siebie wywalić .
Mi się podoba Dorian, ale wiem że mój M by się nie zgodził... [emoji16]Dziewczyny jakie wam się podobają imiona dla chłopczyka ?
Mi powiedział, że z cholestazą każda kolejna ciąża jest rozwiązywana zazwyczaj wcześniej.Aleksander i u Nas jeśli będzie chłopiec będzie Oluś.
Zuzanna ja urodziłam w 33.4 ale nie że że względu na cholestaze a odklejone łożysko. U Nas max ciągną do 36-37 tc z cholestaza. Termin porodu miałam zaplanowany na skończony 35tc
A co myślicie Natan ?Aleksander i u Nas jeśli będzie chłopiec będzie Oluś.
Zuzanna ja urodziłam w 33.4 ale nie że że względu na cholestaze a odklejone łożysko. U Nas max ciągną do 36-37 tc z cholestaza. Termin porodu miałam zaplanowany na skończony 35tc
@Kacprysiowo piękne imię [emoji7] u nas też jest Alexander[emoji4] lekarz już potwierdzil płeć. Dziś zaczynam 18 tydz.Aleksander i u Nas jeśli będzie chłopiec będzie Oluś.
Dziewczyny jakie wam się podobają imiona dla chłopczyka ?
U nas też jak będzie dziewczynka to Mają będzie ale nie myśleliśmy o imieniu dla chłopczyka a wszyscy mówią że u nas będzie chłopczyk ale nie ma ładnego imieniaU nas z dziewczynka nie bedzie problemu, bo od kiedy staralismy sie o dzidzie to bylo wybrane Maja.
Z chłopcem to już wyższa szkoła jazdy. Mi się podoba Adam i Piotr, ewentualnie Leon. A mężowi Emil i Filip.