reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Wpadlam do Was zeby powiedziec ze jak tym razem wszystko dobrze pojdzievto znowu bede marcową mamą;-) pisze "znowu" bo juz core mam z 03.2017;-) a teraz bylby termin na 03.19.
W przyszly pt mam pierwsza wizyte u ginekologa a test wyszedl mi 18.04 w 35dc
Super Aguś :):):) Gratulacje kochana! Dużo zdrówka i trzymam mocno kciuki!

reklama
Wpadlam do Was zeby powiedziec ze jak tym razem wszystko dobrze pojdzievto znowu bede marcową mamą;-) pisze "znowu" bo juz core mam z 03.2017;-) a teraz bylby termin na 03.19.
W przyszly pt mam pierwsza wizyte u ginekologa a test wyszedl mi 18.04 w 35dc
O MÓJ BOŻE!!!!!!!! TRZYMAM WSZYSTKIE KCIUKI :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*!!!!!!!

Nie mam żadnych plamien ani nic dobrze się czuje. Tylko jak dużo chodzę to mnie brzuch boli a tak to jest wszystko dobrze. nie wiem czemu tak powiedziała i zastanawian się na zmianie lekarza.
Tez bym chyba zmieniła jakby mi tak baba powiedziała. I zapytałabym dlaczego tak uważa? Po 12 tyg. ryzyko poronienia bardzo maleje. Nie denerwuj się, bo przez babę więcej szkody narobisz niż to warte. Będzie dobrze!
Wstrętna baba.... powiedziała, a potem tysiąc myśli na minutę i nerwy niepotrzebne :mad:

Tez bym chyba zmieniła jakby mi tak baba powiedziała. I zapytałabym dlaczego tak uważa? Po 12 tyg. ryzyko poronienia bardzo maleje. Nie denerwuj się, bo przez babę więcej szkody narobisz niż to warte. Będzie dobrze!
Wstrętna baba.... powiedziała, a potem tysiąc myśli na minutę i nerwy niepotrzebne :mad:

Czyli napewno nie ma zagrożenia dla dziecka ?

reklama
Do góry