reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Dzien dobry :) dziękuję za rady odnośnie mleka, dzis wieczorem będę testować, bo ta zgaga jest okropna :dry:
Ja sama, reszta w pracy, szkole i przedszkolu...M mial przed pracą przyjechac na seksik i oczywiscie nieee, bo jeszcze jakis obraz od mamy musi jechac wycenic :crazy: wieczorem...ta, zobaczymy.

Co do snów, to ja sie poplakana obudzilam, snilo mi sie, ze syn pojechal do taty do Angli i juz nie wrócił :( a faktycznie jedzie za 2 tyg na cale wakacje...cala chora jestem jak lata tymi samolotami :frown:

Co dzis w planach macie? Ja chyba tylko obiad...no i moze wet bo kot zaczyna miec chyba problem z pecherzem, narazie go obserwuje, jak nie urok to sraczka.:sorry:

reklama
Witam Was :)
My wczoraj spedzilismy czas bardzo aktywnie i nawet upal mi nie przeszkadzal :) wyjechalismy o 8.30 a wrocilismy o 23. Zwiedzilismy Łagiewniki troszke pozniej zoo a na koncu troche Ojców bylo mega fajnie choc dzis jestem padnieta :D dzieciaki tez zadowolone i to najwazniejsze :)

Co do smoczkow to moje dwie corki bezsmoczkowe bo za nic nie chcialy zalapac :) mimo ze druga pila z butelki od 3 miesiaca to smoczka i tak wypluwala. Butelek tez mialam 3, dwie duze i jedna mala i wystarczylo :) pozniej tylko zmienilam duze na nowe.

Co do seksu to ja zupelnie inaczej niz wy bo nie mam ochoty za bardzo a jak juz to chyba sie stresuje bo pozniej mnie brzuszek troche pobolewa :/
Hej czy jestes z Łodzi?

Hej mamuśki! Dziś Ja wizytuje o 16, ktoś ze mną jeszcze? Dziś dzień na pełnych obrotach, muszę położyć synka na drzemkę, później zawiesc go do tesciowej, następnie odwiedzić babcie w szpitalu, odebrać wyniki moich badań z Luxmedu, ogarnąć zakupy I do gina, a potem odebrać mojego bąbla;)I tak dzień zleci ;)

Hej mamuśki! Dziś Ja wizytuje o 16, ktoś ze mną jeszcze? Dziś dzień na pełnych obrotach, muszę położyć synka na drzemkę, później zawiesc go do tesciowej, następnie odwiedzić babcie w szpitalu, odebrać wyniki moich badań z Luxmedu, ogarnąć zakupy I do gina, a potem odebrać mojego bąbla;)I tak dzień zleci ;)
Trzymam kciuki. Daj znac po... Ja mam w środę...

Cześć ja już po wizycie
Wyniki w porządku, jedynie przy różyczce chyba wyszły mi przeciwciała, coś ok 200 jednostek, chyba o to chodZi bo lekarz mi nic mówił, ja za dzieciaka pamiętam przechodZiłam różyczkę. Hemoglobina lekko niska. Dobrze że cukier na czczo w porządku bo się już bałam.
Dostałam skierowanie na usg polowkowe i mam JE początkiem sierpnia.
Dostałam też zwolnienie na 3 tygodnie. Właśnie do pracy zajechałam ale muszę poczekać bo szef ma ważna rozmowę.
Ciekawe jak to przyjmie. Potem lecę do kadr zanieść zwolnienie.

Kciuki za wizyty

Co do snów, to ja sie poplakana obudzilam, snilo mi sie, ze syn pojechal do taty do Angli i juz nie wrócił :( a faktycznie jedzie za 2 tyg na cale wakacje...cala chora jestem jak lata tymi samolotami :frown:
Ja wiem, że to łatwo powiedzieć, ale mieszkając w Anglii leciałam samolotem w tę lub z powrotem pewnie ze sto razy, i nigdy nawet większych turbulencji nie było, nie wspominając o poważniejszych problemach - a zobacz, ile jest wypadków samochodowych na autostradach. Samoloty są super bezpieczne :)

Dzien dobry,
Ja tez mam ostatnio wyjątkowo głupie sny, dziś jednak mialam spokojna nockę pod tym względem. Za to dwojka dzieci nam sie do lozka wpakowala, nie wiem jak zdołałam sie wyspać.

Dziś o 12:45 idę wreszcie na wizytę do lekarza na nfz.
We wtorek bylam znów prywatnie i wyszlam niezadowolona. Lekarz nie zmierzył nawet przyziernosci bo powiedział że to na prenatalnych się tylko bada, na sprzecie 3d/4d. Jeszcze sie z tym nie spotkalam a badania mialam robione w pierwszej ciazy na 2d i jakoś się dało. Gdybym nie miala na dziś tej wizyty zostałabym bez podstawowego badania. Przy szpitalu maja 4d, moze sie uda cos podejrzeć bo dzieci ciągle pytają czy chłopczyk czy dziewczynka a ja tez troszke ciekawa jestem.

reklama
Dzien dobry,
Ja tez mam ostatnio wyjątkowo głupie sny, dziś jednak mialam spokojna nockę pod tym względem. Za to dwojka dzieci nam sie do lozka wpakowala, nie wiem jak zdołałam sie wyspać.

Dziś o 12:45 idę wreszcie na wizytę do lekarza na nfz.
We wtorek bylam znów prywatnie i wyszlam niezadowolona. Lekarz nie zmierzył nawet przyziernosci bo powiedział że to na prenatalnych się tylko bada, na sprzecie 3d/4d. Jeszcze sie z tym nie spotkalam a badania mialam robione w pierwszej ciazy na 2d i jakoś się dało. Gdybym nie miala na dziś tej wizyty zostałabym bez podstawowego badania. Przy szpitalu maja 4d, moze sie uda cos podejrzeć bo dzieci ciągle pytają czy chłopczyk czy dziewczynka a ja tez troszke ciekawa jestem.

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty :) u mnie wszystko posprawdzal na normalnym usg i bylo wszystko super widac :)

Do góry