Jak nie pomogą naturalne moce>mleko, to kup w aptece gaviscon (mleczko lub do ssania) dobre, a przede wszystkim bezpieczny dla kobiet w ciazy [emoji6]A mnie zawsze na wieczor zgaga bierze...fuj bleee! No wytrzymac się nie da. Macie jakies sposoby na to cholerstwo?
reklama
Dziękuję bardzo, :* bo już się martwiłam, bo wszystkie z was ( te które widziałam) miały więcej, a jestem zielona w te tematyJest to wynik ryzyka występowania choroby genetycznej na podstawie wyniku usg i wyniku testu pappa. NT czyli przezierność karkowa wynosi 1.4 mm, czyli bardzo dobry. Poniżej są wyniki z krwi czyli beta Hcg i Pappa i statystyczny wynik ryzyka Trisomii 21 (zespół downa) 1:1498 i Trisomii 13/18 (zespół patau/edwardsa) 1:12423. Do tego uwzględniając Twój wiek ryzyko wystąpienia tych chorób jest bardzo niskie.
Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny
Dzisiaj miałam straszny sen ; śniło mi się ze dzwonili ze szpitala ze musze szybko przyjechać wynik powtórzyć bo wyszło ze mam toksoplazmoze skąd te sny się biora.. no nic trzeba do pracy wstawać a tak mi się nie chce..
Udanych wizyt życzę , a kto dziś ma??
Dzisiaj miałam straszny sen ; śniło mi się ze dzwonili ze szpitala ze musze szybko przyjechać wynik powtórzyć bo wyszło ze mam toksoplazmoze skąd te sny się biora.. no nic trzeba do pracy wstawać a tak mi się nie chce..
Udanych wizyt życzę , a kto dziś ma??
motylkowelove
Fanka BB :)
Hej
Ja wczoraj się z mezem lenilam przed tv taki upał ze nie dało się wyjść w końcu dziś pada ale burzami straszą . Nic mi się nie chce
Kciuki za wizyty [emoji4]
Ja wczoraj się z mezem lenilam przed tv taki upał ze nie dało się wyjść w końcu dziś pada ale burzami straszą . Nic mi się nie chce
Kciuki za wizyty [emoji4]
Anet29
Witam Was
My wczoraj spedzilismy czas bardzo aktywnie i nawet upal mi nie przeszkadzal wyjechalismy o 8.30 a wrocilismy o 23. Zwiedzilismy Łagiewniki troszke pozniej zoo a na koncu troche Ojców bylo mega fajnie choc dzis jestem padnieta dzieciaki tez zadowolone i to najwazniejsze
Co do smoczkow to moje dwie corki bezsmoczkowe bo za nic nie chcialy zalapac mimo ze druga pila z butelki od 3 miesiaca to smoczka i tak wypluwala. Butelek tez mialam 3, dwie duze i jedna mala i wystarczylo pozniej tylko zmienilam duze na nowe.
Co do seksu to ja zupelnie inaczej niz wy bo nie mam ochoty za bardzo a jak juz to chyba sie stresuje bo pozniej mnie brzuszek troche pobolewa :/
My wczoraj spedzilismy czas bardzo aktywnie i nawet upal mi nie przeszkadzal wyjechalismy o 8.30 a wrocilismy o 23. Zwiedzilismy Łagiewniki troszke pozniej zoo a na koncu troche Ojców bylo mega fajnie choc dzis jestem padnieta dzieciaki tez zadowolone i to najwazniejsze
Co do smoczkow to moje dwie corki bezsmoczkowe bo za nic nie chcialy zalapac mimo ze druga pila z butelki od 3 miesiaca to smoczka i tak wypluwala. Butelek tez mialam 3, dwie duze i jedna mala i wystarczylo pozniej tylko zmienilam duze na nowe.
Co do seksu to ja zupelnie inaczej niz wy bo nie mam ochoty za bardzo a jak juz to chyba sie stresuje bo pozniej mnie brzuszek troche pobolewa :/
katkut3070
Taki cudowny wydaje mi się dzisiaj ten deszcz Cały weekend spędziłam w ten upał w pociągach i autobusach wiec dzisiaj deszcz to dla mnie taki odpoczynek, nareszcie jest czym oddychać Co do libido dziewczęta to u mnie tez w górę, wcześniej nie miałam ochoty martwiłam się ze zaszkodzi dopiero teraz chyba zaczyna wracać do normy.
karOls9
Helo , młody w przedszkolu , a ja popijam kawusie i ogladam m jak miłość [emoji23] znowu duchota ale się chmurzy więc może wkoncu troszkę popada [emoji4] co do snow to ja też dzisiaj znowu horror przezylam bo śniło mi się że dzidzię nie miały kości nosowej i lekarz nie mógł się jej dopatrzeć , a potem że mój mąż był lekarzem i mnie badał że znalazł jeszcze jednego dzidizusia no maskara , obudzilam się mokra cała [emoji33][emoji33][emoji33]
anna.24
Witajcie w poniedziałek w końcu trochę ochłody. Jestem na wsi na tydzień i szykują się dzisiaj gruntowne porządki pod remont pokoju. Zanim będzie dzidzia to musimy trochę miejsca zrobić w pokoju co do snów to śniło mi się ostatnio, że teraz są nowe technologie i w połowie ciąży wyciąga się dziecko żeby sprawdzić czy jest ok, a potem się wkłada z powrotem [emoji85] no i na tym badaniu zobaczyłam chłopca, mimo że liczyłam na dziewczynkę co za głupoty się czasem śnią... miłego dzionka
reklama
katkut3070
Haha to dzisiaj chyba jakaś noc głupich snów bo ja tez miałam tylko u mnie było coś na zasadzie muszę się spieszyć a nie mogę zdążyć.. nienawidzę tych snów strasznie mnie męczą heh