reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Dzień dobry
A ja nie mam snów, ale za to budzę się po parę razy w nocy i zasnąć nie mogę.
Zaraz idę dalej spać, bo dzisiaj mega intensywny dzień, musze ogarnąć zakupy, zrobić gołąbki, później z córką na olimpiadę przedszkolaków, po próba z baletu(jutro występ) i pewnie wrócę do domu po 20.00
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, czekamy na wieści.

reklama
Mamy kochana osobny wątek. Ja w trzeciej ciazy, 4 miesiac a wyglądam jak w 6[emoji23][emoji123] ale kocham moj brzuszek. W drugiej tez tak mialam
No wlasnie juz wstawilam sswój, a jeszcze pare dni temu planowalam cwiczenia bo mnie wydelo :rolleyes: no to mnie wydelo na dobre, oby tylko nie 25kg na finiszu, ja w kazdej ciazy tylam ponad 25kg..:dry:

Dzień doberek
Mam dziś dobry humor bo dziś ostatni dzień w pracy [emoji16]
Nie wiem jak u Was ale ja czuję jakby mi wszystkie objawy odeszły, nie czuję nic. Czasem coś zakluje ale to tak jakby nie było.
Dziś ma być u nas ukrop, mam nadzieję nigdzie nie paść.

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace i badania.
Miłego dnia
Mam to samo, nie mam juz zadnych objawow, wczesniej mega sennosc i taki scisk w żołądku no i trzy przeziebienia :crazy:
A teraz zero, mam energie w końcu. Dzis zabieram sie za ciasto jakies dobre z tryskawkami :) jutro intensywny dzien, bo corka ma przemarsz i wystep, caly dzień na slonku :/

A kłócą się bardzo?
W sumie nie, moja dwojka czyli syn i cora potrafia czasem sobie dogryzc, ale mam szczęście mieć bardzo grzeczne dzieci. Syn mimo 12 lat to taki przytulas, a cora bardzo pomocna i uczynna, no i w pelni samodzielna, dba o swoje. Mati potrafi zdjac ciuchy i zapomniec, ze jest cos takiego jak kosz na pranie...;) a syn od M, takze ma 12 lat, jest grzeczny, ma szacunek do taty i do mnie takze jest ok. Chlopaki od 5 lat trenuja pilke w tym samym klubie wiec tez nauczylo ich to dyscypliny, trenrzy bardzo dbają o chlopakow i duzo ich uczą.

Witam się w piateczek[emoji6] młody w przedszkolu a jq zaraz biorę się za sprzątanie bo troszkę tak jak by brudno było [emoji23][emoji23]

Co do kupowania , nie wiem ale ja jestem jakaś bojącą się , najpewniej zacznę kupować po 25 tyg , chociaż chciałabym już. Ale poczekam [emoji4]

18 czerwca wybieramy się z mężem synem i siostra i jej rodzina na 4 dni w góry gdzieś koło Bukowiny , już się doczekać nie mogę [emoji4][emoji4][emoji4]

reklama
Jak to dawal czadu, czulas juz ruchy? Kurde ja juz nie pamiętam kiedy zaczynaly sie te musniecia w brzuszku :)
Tak juz czuje od 12. Ale jestem teraz chuda to szybciej no i jak leze na plecach płasko. Poprzednie ciaze zaczynalam ze sporą nadwagą i czulam duzo pozniej. Pierwszą najpóźniej.

Do góry