reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

Miałam dziś takie sny ze myślałam , że umrę jak się obudziłam jestem cała mokra wyć mi się chce horrory ... jeszcze tak nie było takich cyrkow ze snami [emoji32]
Ja do końca 11 tygodnia cały czas miałam straszne sny, jakieś morderstwa, wypadki, włamania, także wiem co czujesz, cały dzień później miałam do bani.. teraz się uspokoiło, chociaż dzisiaj śniło mi się, że lekarz na usg dopatrzył się córki, więc pewnie będzie syn, bo sny niby na odwrót się sprawdzają :D

reklama
Dawno nie byłam taka spokojna jak dzisiaj. Po badaniach czuję, jakby mi kamień z serca spadł :) Bardzo się cieszę, że tutaj jestem i że zawsze mogę napisać, liczyć na pomoc i wsparcie :) Zadomowiłam się tutaj na dobre :) I wiecie co? Cieszę się, że jesteście :)
No weź.[emoji173]..bo sie wzruszylam od rana[emoji28][emoji28][emoji28][emoji28] ja tez tak mam. Jakos facet alno kolezanki, ktore nie sa w ciazy nie czują tego az tak jak ktos kto jestw takiej samej sytuacji.

Ale się oczytałam [emoji4]
Piszecie jak książkę [emoji16] ja wczoraj nie miałam jak się udzielić w rozmowie a później zasnęłam :/

Witam nowe mamy [emoji4]
3 mam kciuki za wizyty [emoji4]

A my z Juleczka witamy się w 14 tc [emoji7] [emoji7][emoji7]
Tez zaczynam 14[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] wieczorem to tak mi dzidziol dawal czadu ze az ryczalam sama do siebie ze szczęścia[emoji173]

Dzień dobry :) miłego dnia również :) dzisiaj moje prenatalne, ze strachu o 3 w nocy się obudziłam. A gdzie tam do 19:00 [emoji848]
Mialam to samo. Zajmij się czymś to szybko Ci czas minie

Ja mam dzisiaj do upieczenia kilka ciast na festyn do szkoly dla dzieci. W tamtym.roku robilam 340 pierogów i 5 ciast. W tym roku nie mam sil na pierogi bo stac trzeba caly dzien ale ciasta ogarne

Dzień dobry :)
Dziś się nie kładę na drzemkę, zaraz mecz siarkarski i muszę obejrzeć. Potem jadę do Ikei i do pracy na chwilę. Jutro u nas w przedszkolu wesoła sobotę, więc mamy z M 6h na randkę;)

Miałam dziś takie sny ze myślałam , że umrę jak się obudziłam jestem cała mokra wyć mi się chce horrory ... jeszcze tak nie było takich cyrkow ze snami [emoji32]
Też miewam koszmary. Najgorszy miałam w ciąży z Julem. Śniło mi się, mój starszy synek się utopil, M Go wyciągnął z jakiejś brudnej sadzawki. Straszne to było...

Jeju ja tez. Snil mi sie jakis czlowiek facet i ja i sporo dziewczyn , bylysmy w jakiejs druzynie i on sie znecal nad nami. Ledwo ucieklysmy, kilka dogonił, policjanci byli z nim w zmowie chorecia, jak uciekalam we snie to ciagle mialam skurcze lydek ale mialam je naprawdę i teraz bolą mnie lydki. Musze wiecej magnezu. Ale to moze dlatego ze jak zapytalam o kawe to lekarz powiedział ze bez kawy sie nie da zyc i wrecz wskazane skoro pilam przed ciąża. Dobrze ze powiedział to przy mężu[emoji23] i pije dwie slabe z mlekiem i lepiej sie czuje. Ale moze magnez i tak tracę

Ja do końca 11 tygodnia cały czas miałam straszne sny, jakieś morderstwa, wypadki, włamania, także wiem co czujesz, cały dzień później miałam do bani.. teraz się uspokoiło, chociaż dzisiaj śniło mi się, że lekarz na usg dopatrzył się córki, więc pewnie będzie syn, bo sny niby na odwrót się sprawdzają :D
Mi o plci w poprzednich ciazach snila sie prawda[emoji23]

reklama
Co do brzuszków ciazowych to zaczęłam nosić ciążowe spodnie. Mam już dość scisku, a one są mega wygodne. Gdyby nie te kg z zimy to pewnie jeszcze bym wytrzymala, a tak to nie będe się męczyć. Jutro kupię jakieś letnie spodnie

Do góry