reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Dawno nie byłam taka spokojna jak dzisiaj. Po badaniach czuję, jakby mi kamień z serca spadł :) Bardzo się cieszę, że tutaj jestem i że zawsze mogę napisać, liczyć na pomoc i wsparcie :) Zadomowiłam się tutaj na dobre :) I wiecie co? Cieszę się, że jesteście :)
Mam takie same odczucia! Bardzo sie ciesze ze jest to forum. Ja siedze tu juz rok, wcześniej byłam na staraczkach 2017, pozniej 2018 i dziewczyny tez były cudowne! :)

reklama
Dzień doberek
Mam dziś dobry humor bo dziś ostatni dzień w pracy [emoji16]
Nie wiem jak u Was ale ja czuję jakby mi wszystkie objawy odeszły, nie czuję nic. Czasem coś zakluje ale to tak jakby nie było.
Dziś ma być u nas ukrop, mam nadzieję nigdzie nie paść.

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace i badania.
Miłego dnia

Hej dziewczyny, wczoraj miałam mega intensywny dzień.
Ale i egzaminy zaliczone i wizyta udana :p
Z dzidzia wszystko dobrze. Ma 5.5 cm, ciąża młodsza o 8 dni, więc crl w normie :D
Na prenatalne mówił, że nie mam żadnych wskazań. Jeżeli widzi po usg ze coś może być nie tak, to kieruje jednak. A tutaj wszystko jest w najlepszym porządku.
Usg robił mi dopochwowo, pobrał na cytologie no poprzedni lekarz nawet tego nie zrobił..
Ciesze się ze trafiłam pod jego opiekę. :)

Udanych wizyt!

Ale się oczytałam [emoji4]
Piszecie jak książkę [emoji16] ja wczoraj nie miałam jak się udzielić w rozmowie a później zasnęłam :/

Witam nowe mamy [emoji4]
3 mam kciuki za wizyty [emoji4]

A my z Juleczka witamy się w 14 tc [emoji7] [emoji7][emoji7]
Hej, my również dzisiaj witamy się z 14tc, jakże poważny już wiek :)

Miałam dziś takie sny ze myślałam , że umrę jak się obudziłam jestem cała mokra wyć mi się chce horrory ... jeszcze tak nie było takich cyrkow ze snami [emoji32]

reklama
Ja je robilam w NL. Tutaja są od zeszlego roku jako projekt naukowy i koszt to tylko 175euro. Czyli duzo mniej jak w Pl. Szkoda bo powinne byc dla wszystkich na terenie UE w takiej samej cenie.

Ja też mialam juz dwa terminy w grudniu a ostatni w listopadzie i cos czuje ze najpozniej bedzie 1 grudnia

Ja tez!!

Mam to samo. W srode mam gina i bede prosila o cos.. bo wieczorami wygladam na 8 miesiac

Poza tym ostatnio bylo mi przykro ze nie qiem co u was.. i teraz codziennie wieczorami nadrabiam.. dzosoaj mialam 20 stron!
Gratuluje wszystkim i ciesze sie ze wszystko ok. :)
A gdzie studiowalas ?? Ja w Jeleniej Górze i w Opolu

Do góry